Pole | KOD | Znaczenie kodu |
---|
Zamierzone efekty kształcenia | TCH_2A_D12-04_W01 | A student has a broad knowledge related to inorganic chemicals commodity science |
---|
Odniesienie do efektów kształcenia dla kierunku studiów | TCH_2A_W01 | ma rozszerzoną wiedzę z zakresu biotechnologii, technologii chemicznej, organicznej, nieorganicznej oraz technologii polimerów, której zakres dostosowany jest do formułowania i rozwiązywania złożonych zadań z zakresu ukończonej specjalności |
---|
TCH_2A_W10 | ma uporządkowaną pogłębioną wiedzę o surowcach, produktach i procesach stosowanych w przemyśle chemicznym w zakresie związanym z ukończoną specjalnością |
TCH_2A_W11 | ma podbudowaną teoretycznie szczegółową wiedzę w zakresie zagadnień technologii chemicznej aplikacji surowców, półproduktów, środków pomocniczych i produktów charakterystycznych dla ukończonej specjalności |
Cel przedmiotu | C-1 | come to know about the fundamental knowledge related to inorganic chemicals commodity science |
---|
Treści programowe | T-W-4 | Standards and laws governing the quality of inorganic products and their designation |
---|
T-W-5 | Packing and its influence on the quality of inorganic products |
T-W-6 | Storage and transport conditions of inorganic products |
T-W-2 | Characteristics of raw materials and products of inorganic chemistry with regard to their physicochemical and commercial properties, obtaining and processing technology |
T-W-7 | Inorganic products market |
T-W-1 | Basic concepts in commodity science |
T-W-3 | Quality evaluation of raw materials and inorganic products in terms of their compliance with the law |
Metody nauczania | M-1 | Multimedia presentation |
---|
Sposób oceny | S-1 | Ocena podsumowująca: Attendance list |
---|
S-2 | Ocena podsumowująca: multiple choice test |
Kryteria oceny | Ocena | Kryterium oceny |
---|
2,0 | a student did not attend at more than 50% of the lectures and he/she did not acquire the knowledge related to the topic |
3,0 | a student acquired more than 55% of the knowledge related to the topic |
3,5 | a student acquired more than 66% of the knowledge related to the topic |
4,0 | a student acquired more than 75% of the knowledge related to the topic |
4,5 | a student acquired more than 85% of the knowledge related to the topic |
5,0 | a student acquired more than 95% of the knowledge related to the topic |