Szkoła Doktorska - Szkoła Doktorskaspecjalność: technologia żywności i żywieniaWydział Szkoła DoktorskaWydział Biotechnologii i Hodowli ZwierzątWydział Budownictwa i ArchitekturyWydział EkonomicznyWydział ElektrycznyWydział InformatykiWydział Inżynierii Mechanicznej i MechatronikiWydział Kształtowania Środowiska i RolnictwaWydział Nauk o Żywności i RybactwaWydział Techniki Morskiej i TransportuWydział Technologii i Inżynierii ChemicznejKierunek Szkoła Doktorskapozostałe kierunki i dyscyplinySpecjalność architektura i urbanistykaautomatyka, elektronika i elektrotechnikainformatyka techniczna i telekomunikacjainżynieria chemicznainżynieria lądowa i transportinżynieria materiałowainżynieria mechanicznainżynieria środowiska, górnictwo i energetykarolnictwo i ogrodnictwotechnologia żywności i żywieniazootechnika i rybactwoEfekty uczenia się WiedzaUmiejętnościKompetencje społecznePlany studiów Plan semestru 1.Plan semestru 2.Plan semestru 3.Plan semestru 4.Plan semestru 5.Plan semestru 6.Plan semestru 7.Plan semestru 8.Zestawienie zbiorcze planów semestralnychSylabusy Wykaz przedmiotówOpis specjalności:WydziałSzkoła DoktorskaNazwa specjalnościSzkoła DoktorskaLiczba semestrów8Rok akademicki2019/2020Obowiązuje od2019-10-01Forma i poziom studiówstudia stacjonarne Stopnień naukowy absolwentadoktorProfilPunkty ECTS45—Kompetencje inżynierskienie