Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Rybactwo (N3)Wydział Wydział Biotechnologii i Hodowli ZwierzątWydział Budownictwa i ArchitekturyWydział EkonomicznyWydział ElektrycznyWydział InformatykiWydział Inżynierii Mechanicznej i MechatronikiWydział Kształtowania Środowiska i RolnictwaWydział Nauk o Żywności i RybactwaWydział Techniki Morskiej i TransportuWydział Technologii i Inżynierii ChemicznejDyscyplina Rybactwo (N3)Technologia żywności i żywienia (N3)pozostałe kierunki i dyscyplinyEfekty kształcenia WiedzaUmiejętnościKompetencje społecznePlany studiów Plan semestru 1.Plan semestru 2.Plan semestru 3.Plan semestru 4.Plan semestru 5.Plan semestru 6.Plan semestru 7.Plan semestru 8.Zestawienie zbiorcze planów semestralnychSylabusy Wykaz przedmiotówOpis dyscypliny:WydziałWydział Nauk o Żywności i RybactwaNazwa dyscyplinyRybactwoLiczba semestrów8Rok akademicki2012/2013Obowiązuje od2012-11-21Forma i poziom studiówstudia niestacjonarne trzeciego stopniaStopnień naukowy absolwentadoktorProfilPunkty ECTS0Dziedzina nauki—Kompetencje inżynierskienie