Antyoksydanty | Bezpieczeństwo żywności | | 14 / 1 |
Antyoksydanty | przedmiot wspólny | | 14 / 1 |
Apifauna | przedmiot wspólny | | 3 / 1 |
Apifauna | Bezpieczeństwo żywności | | 3 / 1 |
Behawior rozrodu | przedmiot wspólny | | 12 / 1 |
Behawior rozrodu | Bezpieczeństwo żywności | | 12 / 1 |
Bezpieczeństwo i higiena pracy | przedmiot wspólny | | |
Bezpieczeństwo i higiena pracy | Bezpieczeństwo żywności | | |
Bioaktywność jaj | przedmiot wspólny | | 13 / 1 |
Bioaktywność jaj | Bezpieczeństwo żywności | | 13 / 1 |
Biochemia dopingu | przedmiot wspólny | | 8 / 1 |
Biochemia dopingu | Bezpieczeństwo żywności | | 8 / 1 |
Bioklimatologia | przedmiot wspólny | | 13 / 2 |
Bioklimatologia | Bezpieczeństwo żywności | | 13 / 2 |
Biologia zwierząt laboratoryjnych | Bezpieczeństwo żywności | | 7 / 1 |
Biologia zwierząt laboratoryjnych | przedmiot wspólny | | 7 / 1 |
Biotechnologia środowiska | przedmiot wspólny | | 10 / 1 |
Biotechnologia środowiska | Bezpieczeństwo żywności | | 10 / 1 |
Biotransformacja wątrobowa | przedmiot wspólny | | 8 / 2 |
Biotransformacja wątrobowa | Bezpieczeństwo żywności | | 8 / 2 |
Chronobiologia | przedmiot wspólny | | 6 / 1 |
Chronobiologia | Bezpieczeństwo żywności | | 6 / 1 |
Człowiek i środowisko | przedmiot wspólny | | 5 / 1 |
Człowiek i środowisko | Bezpieczeństwo żywności | | 5 / 1 |
Dobrostan zwierząt | przedmiot wspólny | | 9 / 1 |
Dobrostan zwierząt | Bezpieczeństwo żywności | | 9 / 1 |
Domestykacja | przedmiot wspólny | | 9 / 2 |
Domestykacja | Bezpieczeństwo żywności | | 9 / 2 |
Ekofizjologia zwierząt | przedmiot wspólny | | 6 / 2 |
Ekofizjologia zwierząt | Bezpieczeństwo żywności | | 6 / 2 |
Ekologiczne użytkowanie wybranych gatunków przeżuwaczy | przedmiot wspólny | | 7 / 2 |
Ekologiczne użytkowanie wybranych gatunków przeżuwaczy | Bezpieczeństwo żywności | | 7 / 2 |
Ekotoksykologia | przedmiot wspólny | | 10 / 2 |
Ekotoksykologia | Bezpieczeństwo żywności | | 10 / 2 |
Embriologia eksperymentalna ssaków | przedmiot wspólny | | 12 / 2 |
Embriologia eksperymentalna ssaków | Bezpieczeństwo żywności | | 12 / 2 |
Etologia | przedmiot wspólny | | 9 / 3 |
Etologia | Bezpieczeństwo żywności | | 9 / 3 |
Ewolucjonizm | przedmiot wspólny | | 9 / 4 |
Ewolucjonizm | Bezpieczeństwo żywności | | 9 / 4 |
Filozofia przyrody | Bezpieczeństwo żywności | | 1 / 1 |
Filozofia przyrody | przedmiot wspólny | | 1 / 1 |
Fizjologia noworodka | przedmiot wspólny | | 6 / 3 |
Fizjologia noworodka | Bezpieczeństwo żywności | | 6 / 3 |
Fizjologia wysiłku fizycznego i bezczynności | przedmiot wspólny | | 6 / 4 |
Fizjologia wysiłku fizycznego i bezczynności | Bezpieczeństwo żywności | | 6 / 4 |
GMO | przedmiot wspólny | | 11 / 1 |
GMO | Bezpieczeństwo żywności | | 11 / 1 |
Geologia z gleboznawstwem | przedmiot wspólny | | 10 / 3 |
Geologia z gleboznawstwem | Bezpieczeństwo żywności | | 10 / 3 |
Historia przetwórstwa żywności | przedmiot wspólny | | 13 / 3 |
Historia przetwórstwa żywności | Bezpieczeństwo żywności | | 13 / 3 |
Historia sztuki | Bezpieczeństwo żywności | | 1 / 2 |
Historia sztuki | przedmiot wspólny | | 1 / 2 |
Informatyka | Bezpieczeństwo żywności | | |
Informatyka | przedmiot wspólny | | |
Język angielski | przedmiot wspólny | | 15 / 1 |
Język angielski | Bezpieczeństwo żywności | | 15 / 1 |
Język niemiecki | przedmiot wspólny | | 15 / 2 |
Język niemiecki | Bezpieczeństwo żywności | | 15 / 2 |
Komunikacja komórkowa | przedmiot wspólny | | 6 / 5 |
Komunikacja komórkowa | Bezpieczeństwo żywności | | 6 / 5 |
Kriogenika | przedmiot wspólny | | 12 / 3 |
Kriogenika | Bezpieczeństwo żywności | | 12 / 3 |
Metabolizm informacyjny | przedmiot wspólny | | 5 / 2 |
Metabolizm informacyjny | Bezpieczeństwo żywności | | 5 / 2 |
Metody genetyki molekularnej w diagnostyce | przedmiot wspólny | | 11 / 2 |
Metody genetyki molekularnej w diagnostyce | Bezpieczeństwo żywności | | 11 / 2 |
Metody in vitro i in vivo w ocenie toksyczności ksenobiotyków | przedmiot wspólny | | 8 / 3 |
Metody in vitro i in vivo w ocenie toksyczności ksenobiotyków | Bezpieczeństwo żywności | | 8 / 3 |
Migracje zwierząt | Bezpieczeństwo żywności | | 3 / 2 |
Migracje zwierząt | przedmiot wspólny | | 3 / 2 |
Mikologia | przedmiot wspólny | | 14 / 2 |
Mikologia | Bezpieczeństwo żywności | | 14 / 2 |
Monitoring biologiczny | przedmiot wspólny | | 10 / 4 |
Monitoring biologiczny | Bezpieczeństwo żywności | | 10 / 4 |
Ochrona własności intelektualnej | Bezpieczeństwo żywności | | |
Ochrona własności intelektualnej | przedmiot wspólny | | |
Organizm w czasie i przestrzeni | przedmiot wspólny | | 5 / 3 |
Organizm w czasie i przestrzeni | Bezpieczeństwo żywności | | 5 / 3 |
Patogeny chorób owadów użytkowych | Bezpieczeństwo żywności | | 7 / 3 |
Patogeny chorób owadów użytkowych | przedmiot wspólny | | 7 / 3 |
Podstawy ekonomii | przedmiot wspólny | | |
Podstawy ekonomii | Bezpieczeństwo żywności | | |
Podstawy etyki | Bezpieczeństwo żywności | | 1 / 3 |
Podstawy etyki | przedmiot wspólny | | 1 / 3 |
Podstawy immunologii | przedmiot wspólny | | 14 / 3 |
Podstawy immunologii | Bezpieczeństwo żywności | | 14 / 3 |
Podstawy psychologii | Bezpieczeństwo żywności | | 1 / 4 |
Podstawy psychologii | przedmiot wspólny | | 1 / 4 |
Podstawy racjonalnego żywienia i dietetyki | przedmiot wspólny | | 4 / 1 |
Podstawy racjonalnego żywienia i dietetyki | Bezpieczeństwo żywności | | 4 / 1 |
Podstawy socjologii | Bezpieczeństwo żywności | | 1 / 5 |
Podstawy socjologii | przedmiot wspólny | | 1 / 5 |
Podstawy zarządzania przedsiębiorstwem i elementy prawa | Bezpieczeństwo żywności | | |
Podstawy zarządzania przedsiębiorstwem i elementy prawa | przedmiot wspólny | | |
Protozoologia | przedmiot wspólny | | 3 / 3 |
Protozoologia | Bezpieczeństwo żywności | | 3 / 3 |
Przemiany biologiczne w produktach pochodzenia zwierzęcego | przedmiot wspólny | | 13 / 4 |
Przemiany biologiczne w produktach pochodzenia zwierzęcego | Bezpieczeństwo żywności | | 13 / 4 |
Przyrodnicze inspiracje w sztuce | przedmiot wspólny | | 2 / 1 |
Przyrodnicze inspiracje w sztuce | Bezpieczeństwo żywności | | 2 / 1 |
Ptaki w mitologii, religii i kulturze | przedmiot wspólny | | 2 / 2 |
Ptaki w mitologii, religii i kulturze | Bezpieczeństwo żywności | | 2 / 2 |
Rośliny w kulturze i sztuce | przedmiot wspólny | | 2 / 3 |
Rośliny w kulturze i sztuce | Bezpieczeństwo żywności | | 2 / 3 |
Socjologiczne aspekty ochrony przyrody | przedmiot wspólny | | 5 / 4 |
Socjologiczne aspekty ochrony przyrody | Bezpieczeństwo żywności | | 5 / 4 |
Terapie genowe | przedmiot wspólny | | 11 / 3 |
Terapie genowe | Bezpieczeństwo żywności | | 11 / 3 |
Toksykologia | Bezpieczeństwo żywności | | 8 / 4 |
Toksykologia | przedmiot wspólny | | 8 / 4 |
Walory naturalne i antropogeniczne Pomorza Zachodniego | przedmiot wspólny | | 5 / 5 |
Walory naturalne i antropogeniczne Pomorza Zachodniego | Bezpieczeństwo żywności | | 5 / 5 |
Wprowadzenie do biochemii klinicznej | przedmiot wspólny | | 14 / 4 |
Wprowadzenie do biochemii klinicznej | Bezpieczeństwo żywności | | 14 / 4 |
Wybrane elementy higieny człowieka | przedmiot wspólny | | |
Wybrane elementy higieny człowieka | Bezpieczeństwo żywności | | |
Wybrane zagadnienia z technologii żywności | przedmiot wspólny | | 4 / 2 |
Wybrane zagadnienia z technologii żywności | Bezpieczeństwo żywności | | 4 / 2 |
Zioła i ich zastosowanie | przedmiot wspólny | | 4 / 3 |
Zioła i ich zastosowanie | Bezpieczeństwo żywności | | 4 / 3 |
Zwierzęta synantropijne | przedmiot wspólny | | 7 / 4 |
Zwierzęta synantropijne | Bezpieczeństwo żywności | | 7 / 4 |
Zwierzęta w kulturze i sztuce | przedmiot wspólny | | 2 / 4 |
Zwierzęta w kulturze i sztuce | Bezpieczeństwo żywności | | 2 / 4 |
Zwierzęta w sztuce prehistorycznej | przedmiot wspólny | | 2 / 5 |
Zwierzęta w sztuce prehistorycznej | Bezpieczeństwo żywności | | 2 / 5 |
Łowiectwo | przedmiot wspólny | | 3 / 4 |
Łowiectwo | Bezpieczeństwo żywności | | 3 / 4 |
Żywność funkcjonalna | przedmiot wspólny | | 4 / 4 |
Żywność funkcjonalna | Bezpieczeństwo żywności | | 4 / 4 |
Praktyka specjalizacyjna | przedmiot wspólny | | |
Praktyka specjalizacyjna | Bezpieczeństwo żywności | | |
Biochemia | przedmiot wspólny | | |
Biochemia | Bezpieczeństwo żywności | | |
Biofizyka | przedmiot wspólny | | |
Biofizyka | Bezpieczeństwo żywności | | |
Chemia bioorganiczna | przedmiot wspólny | | |
Chemia bioorganiczna | Bezpieczeństwo żywności | | |
Chemia ogólna | przedmiot wspólny | | |
Chemia ogólna | Bezpieczeństwo żywności | | |
Fizyka | przedmiot wspólny | | |
Fizyka | Bezpieczeństwo żywności | | |
Matematyka | Bezpieczeństwo żywności | | |
Matematyka | przedmiot wspólny | | |
Anatomia | przedmiot wspólny | | |
Anatomia | Bezpieczeństwo żywności | | |
Badania in vivo i in vitro | przedmiot wspólny | | |
Badania in vivo i in vitro | Bezpieczeństwo żywności | | |
Biologia komórki | przedmiot wspólny | | |
Biologia komórki | Bezpieczeństwo żywności | | |
Biologia molekularna | przedmiot wspólny | | |
Biologia molekularna | Bezpieczeństwo żywności | | |
Biologia rozwoju | przedmiot wspólny | | |
Biologia rozwoju | Bezpieczeństwo żywności | | |
Botanika | przedmiot wspólny | | |
Botanika | Bezpieczeństwo żywności | | |
Botanika systematyczna | przedmiot wspólny | | |
Botanika systematyczna | Bezpieczeństwo żywności | | |
Ekologia ogólna | przedmiot wspólny | | |
Ekologia ogólna | Bezpieczeństwo żywności | | |
Ekologia zwierząt | przedmiot wspólny | | |
Ekologia zwierząt | Bezpieczeństwo żywności | | |
Fizjologia roślin | przedmiot wspólny | | |
Fizjologia roślin | Bezpieczeństwo żywności | | |
Fizjologia zwierząt | przedmiot wspólny | | |
Fizjologia zwierząt | Bezpieczeństwo żywności | | |
Genetyka ogólna | przedmiot wspólny | | |
Genetyka ogólna | Bezpieczeństwo żywności | | |
Genomika | przedmiot wspólny | | |
Genomika | Bezpieczeństwo żywności | | |
Histologia zwierząt | przedmiot wspólny | | |
Histologia zwierząt | Bezpieczeństwo żywności | | |
Inżynieria genetyczna | przedmiot wspólny | | |
Inżynieria genetyczna | Bezpieczeństwo żywności | | |
Mikrobiologia ogólna | przedmiot wspólny | | |
Mikrobiologia ogólna | Bezpieczeństwo żywności | | |
Ochrona bioróżnorodności | przedmiot wspólny | | |
Ochrona bioróżnorodności | Bezpieczeństwo żywności | | |
Ochrona środowiska | przedmiot wspólny | | |
Ochrona środowiska | Bezpieczeństwo żywności | | |
Podstawy biotechnologii | przedmiot wspólny | | |
Podstawy biotechnologii | Bezpieczeństwo żywności | | |
Praca dyplomowa (licencjacka) | przedmiot wspólny | | |
Praca dyplomowa (licencjacka) | Bezpieczeństwo żywności | | |
Proteomika | przedmiot wspólny | | |
Proteomika | Bezpieczeństwo żywności | | |
Seminarium licencjackie | przedmiot wspólny | | |
Seminarium licencjackie | Bezpieczeństwo żywności | | |
Warsztaty naukowe | przedmiot wspólny | | |
Warsztaty naukowe | Bezpieczeństwo żywności | | |
Zoologia bezkręgowców | przedmiot wspólny | | |
Zoologia bezkręgowców | Bezpieczeństwo żywności | | |
Zoologia kręgowców | przedmiot wspólny | | |
Zoologia kręgowców | Bezpieczeństwo żywności | | |
Ćwiczenia terenowe z botaniki | przedmiot wspólny | | |
Ćwiczenia terenowe z botaniki | Bezpieczeństwo żywności | | |
Ćwiczenia terenowe z ekologii | przedmiot wspólny | | |
Ćwiczenia terenowe z ekologii | Bezpieczeństwo żywności | | |
Ćwiczenia terenowe z zoologii | Bezpieczeństwo żywności | | |
Ćwiczenia terenowe z zoologii | przedmiot wspólny | | |
Anatomia | Biologia | | |
Antyoksydanty | Biologia | | 14 / 1 |
Apifauna | Biologia | | 3 / 1 |
Badania in vivo i in vitro | Biologia | | |
Behawior rozrodu | Biologia | | 12 / 1 |
Bezpieczeństwo i higiena pracy | Biologia | | |
Bioaktywność jaj | Biologia | | 13 / 1 |
Biochemia | Biologia | | |
Biochemia dopingu | Biologia | | 8 / 1 |
Biofizyka | Biologia | | |
Bioklimatologia | Biologia | | 13 / 2 |
Biologia komórki | Biologia | | |
Biologia molekularna | Biologia | | |
Biologia rozwoju | Biologia | | |
Biologia zwierząt laboratoryjnych | Biologia | | 7 / 1 |
Biotechnologia środowiska | Biologia | | 10 / 1 |
Biotransformacja wątrobowa | Biologia | | 8 / 2 |
Botanika | Biologia | | |
Botanika systematyczna | Biologia | | |
Chemia bioorganiczna | Biologia | | |
Chemia ogólna | Biologia | | |
Chronobiologia | Biologia | | 6 / 1 |
Człowiek i środowisko | Biologia | | 5 / 1 |
Dobrostan zwierząt | Biologia | | 9 / 1 |
Domestykacja | Biologia | | 9 / 2 |
Ekofizjologia zwierząt | Biologia | | 6 / 2 |
Ekologia ogólna | Biologia | | |
Ekologia zwierząt | Biologia | | |
Ekologiczne użytkowanie wybranych gatunków przeżuwaczy | Biologia | | 7 / 2 |
Ekotoksykologia | Biologia | | 10 / 2 |
Embriologia eksperymentalna ssaków | Biologia | | 12 / 2 |
Etologia | Biologia | | 9 / 3 |
Ewolucjonizm | Biologia | | 9 / 4 |
Filozofia przyrody | Biologia | | 1 / 1 |
Fizjologia noworodka | Biologia | | 6 / 3 |
Fizjologia roślin | Biologia | | |
Fizjologia wysiłku fizycznego i bezczynności | Biologia | | 6 / 4 |
Fizjologia zwierząt | Biologia | | |
Fizyka | Biologia | | |
GMO | Biologia | | 11 / 1 |
Genetyka ogólna | Biologia | | |
Genomika | Biologia | | |
Geologia z gleboznawstwem | Biologia | | 10 / 3 |
Histologia zwierząt | Biologia | | |
Historia przetwórstwa żywności | Biologia | | 13 / 3 |
Historia sztuki | Biologia | | 1 / 2 |
Informatyka | Biologia | | |
Inżynieria genetyczna | Biologia | | |
Język angielski | Biologia | | 15 / 1 |
Język niemiecki | Biologia | | 15 / 2 |
Komunikacja komórkowa | Biologia | | 6 / 5 |
Kriogenika | Biologia | | 12 / 3 |
Matematyka | Biologia | | |
Metabolizm informacyjny | Biologia | | 5 / 2 |
Metody genetyki molekularnej w diagnostyce | Biologia | | 11 / 2 |
Metody in vitro i in vivo w ocenie toksyczności ksenobiotyków | Biologia | | 8 / 3 |
Migracje zwierząt | Biologia | | 3 / 2 |
Mikologia | Biologia | | 14 / 2 |
Mikrobiologia ogólna | Biologia | | |
Monitoring biologiczny | Biologia | | 10 / 4 |
Ochrona bioróżnorodności | Biologia | | |
Ochrona własności intelektualnej | Biologia | | |
Ochrona środowiska | Biologia | | |
Organizm w czasie i przestrzeni | Biologia | | 5 / 3 |
Patogeny chorób owadów użytkowych | Biologia | | 7 / 3 |
Podstawy biotechnologii | Biologia | | |
Podstawy ekonomii | Biologia | | |
Podstawy etyki | Biologia | | 1 / 3 |
Podstawy immunologii | Biologia | | 14 / 3 |
Podstawy psychologii | Biologia | | 1 / 4 |
Podstawy racjonalnego żywienia i dietetyki | Biologia | | 4 / 1 |
Podstawy socjologii | Biologia | | 1 / 5 |
Podstawy zarządzania przedsiębiorstwem i elementy prawa | Biologia | | |
Praca dyplomowa (licencjacka) | Biologia | | |
Praktyka specjalizacyjna | Biologia | | |
Proteomika | Biologia | | |
Protozoologia | Biologia | | 3 / 3 |
Przemiany biologiczne w produktach pochodzenia zwierzęcego | Biologia | | 13 / 4 |
Przyrodnicze inspiracje w sztuce | Biologia | | 2 / 1 |
Ptaki w mitologii, religii i kulturze | Biologia | | 2 / 2 |
Rośliny w kulturze i sztuce | Biologia | | 2 / 3 |
Seminarium licencjackie | Biologia | | |
Socjologiczne aspekty ochrony przyrody | Biologia | | 5 / 4 |
Terapie genowe | Biologia | | 11 / 3 |
Toksykologia | Biologia | | 8 / 4 |
Walory naturalne i antropogeniczne Pomorza Zachodniego | Biologia | | 5 / 5 |
Warsztaty naukowe | Biologia | | |
Wprowadzenie do biochemii klinicznej | Biologia | | 14 / 4 |
Wybrane elementy higieny człowieka | Biologia | | |
Wybrane zagadnienia z technologii żywności | Biologia | | 4 / 2 |
Zioła i ich zastosowanie | Biologia | | 4 / 3 |
Zoologia bezkręgowców | Biologia | | |
Zoologia kręgowców | Biologia | | |
Zwierzęta synantropijne | Biologia | | 7 / 4 |
Zwierzęta w kulturze i sztuce | Biologia | | 2 / 4 |
Zwierzęta w sztuce prehistorycznej | Biologia | | 2 / 5 |
Ćwiczenia terenowe z botaniki | Biologia | | |
Ćwiczenia terenowe z ekologii | Biologia | | |
Ćwiczenia terenowe z zoologii | Biologia | | |
Łowiectwo | Biologia | | 3 / 4 |
Żywność funkcjonalna | Biologia | | 4 / 4 |