Wydział Kształtowania Środowiska i Rolnictwa - Ogrodnictwo (S2)
specjalność: Produkcja owoców, warzyw i ziół
Plany studiów w roku akademickim 2013/2014 - semestr 3:
Moduły/Przedmioty kształcenia podstawowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Kształtowanie krajobrazu i ochrona przyrody | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,5 | 1,5 | 20 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,5 | 0,5 | 10 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Florystyka | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 1,5 | 0,5 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 1,5 | 1,5 | 15 | |||
Przygotowanie pracy magisterskiej i do egzaminu dyplomowego | zaliczenie | 20,0 | praca dyplomowa | audytoryjne | 20,0 | 0,0 | 0 |
Seminarium dyplomowe | zaliczenie | 2,0 | seminaria | audytoryjne | 2,0 | 0,7 | 20 |
Właściwości dietetyczne i lecznicze roślin warzywnych i zielarskich | zaliczenie | 1,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,5 | 0,5 | 10 |
wykłady | audytoryjne | 0,5 | 0,5 | 15 |