Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (N1)
specjalność: technologia i żywienie
Plany studiów w roku akademickim 2013/2014 - semestr 4:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 1 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Praktyki zawodowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba tygodni |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Praktyka produkcyjno-organizacyjna | zaliczenie | 2,0 | praktyki | praktyczne | 2,0 | 0,0 | 2 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Mikrobiologia żywności | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 18 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 1,0 | 26 | |||
projekty | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 3 | |||
Podstawy żywienia człowieka | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 26 |
projekty | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 3 | |||
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 18 | |||
Surowce rybne | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 8 | |||
Technologia mleczarska | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 18 |
projekty | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 3 | |||
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 1,0 | 26 |