Administracja Centralna Uczelni - Wymiana międzynarodowa (S3)Wydział Administracja Centralna UczelniWydział Biotechnologii i Hodowli ZwierzątWydział Budownictwa i ArchitekturyWydział EkonomicznyWydział ElektrycznyWydział InformatykiWydział Inżynierii Mechanicznej i MechatronikiWydział Kształtowania Środowiska i RolnictwaWydział Nauk o Żywności i RybactwaWydział Techniki Morskiej i TransportuWydział Technologii i Inżynierii ChemicznejDyscyplina Wymiana międzynarodowa (S3)Wymiana międzynarodowa (S3)Wymiana międzynarodowa (S3)Wymiana międzynarodowa (S3)Wymiana międzynarodowa (S3)pozostałe kierunki i dyscyplinyEfekty kształcenia WiedzaUmiejętnościKompetencje społecznePlany studiów Plan semestru 1.Plan semestru 2.Zestawienie zbiorcze planów semestralnychSylabusy Wykaz przedmiotówWszystkie przedmioty z dyscyplinyPrzedmioty ze specjalności przedmioty wspólnePrzedmioty z modułu przedmioty spoza modułówPrzedmioty z bloku obieralnego przedmioty spoza bloków obieralnychSylabusy - pełny wykaz przedmiotów:PrzedmiotSpecjalnośćModułBlok/Grupa ob. BIOCHEMISTRYprzedmiot wspólny BIOCHEMISTRYprzedmiot wspólny ECOTOXICOLOGYprzedmiot wspólny ECOTOXICOLOGYprzedmiot wspólny EDIBLE FLOWERSprzedmiot wspólny EDIBLE FLOWERSprzedmiot wspólny FRUIT-GROWINGprzedmiot wspólny FRUIT-GROWINGprzedmiot wspólny MATHEMATICAL MODELINGprzedmiot wspólny MATHEMATICAL MODELINGprzedmiot wspólny MATHEMATICSprzedmiot wspólny MATHEMATICSprzedmiot wspólny MEDICINAL AND AROMATIC PLANTSprzedmiot wspólny MEDICINAL AND AROMATIC PLANTSprzedmiot wspólny NATURAL ANTIOXIDANTS IN HORTICULTURAL CROPSprzedmiot wspólny NATURAL ANTIOXIDANTS IN HORTICULTURAL CROPSprzedmiot wspólny NON-AGRICULTURAL SOURCES OF BIOMASSprzedmiot wspólny NON-AGRICULTURAL SOURCES OF BIOMASSprzedmiot wspólny PLANT TISSUE CULTURESprzedmiot wspólny PLANT TISSUE CULTURESprzedmiot wspólny POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY OF FRUITS AND VEGETABLESprzedmiot wspólny POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY OF FRUITS AND VEGETABLESprzedmiot wspólny PROCESSING TECHNOLOGIES OF HERBAL PLANTSprzedmiot wspólny PROCESSING TECHNOLOGIES OF HERBAL PLANTSprzedmiot wspólny QUALITY ASSESSMENT OF SELECTED HORTICULTURAL CROPSprzedmiot wspólny QUALITY ASSESSMENT OF SELECTED HORTICULTURAL CROPSprzedmiot wspólny REMOTE SENSING IN SPATIAL AND ENVIRONMENTAL SCIENCESprzedmiot wspólny REMOTE SENSING IN SPATIAL AND ENVIRONMENTAL SCIENCESprzedmiot wspólny WATER CHEMISTRYprzedmiot wspólny WATER CHEMISTRYprzedmiot wspólnySylabusy - wykaz przedmiotów wspólnych dla specjalności:PrzedmiotSpecjalnośćModułBlok/Grupa ob. BIOCHEMISTRYprzedmiot wspólny BIOCHEMISTRYprzedmiot wspólny ECOTOXICOLOGYprzedmiot wspólny ECOTOXICOLOGYprzedmiot wspólny EDIBLE FLOWERSprzedmiot wspólny EDIBLE FLOWERSprzedmiot wspólny FRUIT-GROWINGprzedmiot wspólny FRUIT-GROWINGprzedmiot wspólny MATHEMATICAL MODELINGprzedmiot wspólny MATHEMATICAL MODELINGprzedmiot wspólny MATHEMATICSprzedmiot wspólny MATHEMATICSprzedmiot wspólny MEDICINAL AND AROMATIC PLANTSprzedmiot wspólny MEDICINAL AND AROMATIC PLANTSprzedmiot wspólny NATURAL ANTIOXIDANTS IN HORTICULTURAL CROPSprzedmiot wspólny NATURAL ANTIOXIDANTS IN HORTICULTURAL CROPSprzedmiot wspólny NON-AGRICULTURAL SOURCES OF BIOMASSprzedmiot wspólny NON-AGRICULTURAL SOURCES OF BIOMASSprzedmiot wspólny PLANT TISSUE CULTURESprzedmiot wspólny PLANT TISSUE CULTURESprzedmiot wspólny POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY OF FRUITS AND VEGETABLESprzedmiot wspólny POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY OF FRUITS AND VEGETABLESprzedmiot wspólny PROCESSING TECHNOLOGIES OF HERBAL PLANTSprzedmiot wspólny PROCESSING TECHNOLOGIES OF HERBAL PLANTSprzedmiot wspólny QUALITY ASSESSMENT OF SELECTED HORTICULTURAL CROPSprzedmiot wspólny QUALITY ASSESSMENT OF SELECTED HORTICULTURAL CROPSprzedmiot wspólny REMOTE SENSING IN SPATIAL AND ENVIRONMENTAL SCIENCESprzedmiot wspólny REMOTE SENSING IN SPATIAL AND ENVIRONMENTAL SCIENCESprzedmiot wspólny WATER CHEMISTRYprzedmiot wspólny WATER CHEMISTRYprzedmiot wspólnySylabusy - wykaz przedmiotów niewchodzących w skład żadnego modułu:PrzedmiotSpecjalnośćModułBlok/Grupa ob. BIOCHEMISTRYprzedmiot wspólny BIOCHEMISTRYprzedmiot wspólny ECOTOXICOLOGYprzedmiot wspólny ECOTOXICOLOGYprzedmiot wspólny EDIBLE FLOWERSprzedmiot wspólny EDIBLE FLOWERSprzedmiot wspólny FRUIT-GROWINGprzedmiot wspólny FRUIT-GROWINGprzedmiot wspólny MATHEMATICAL MODELINGprzedmiot wspólny MATHEMATICAL MODELINGprzedmiot wspólny MATHEMATICSprzedmiot wspólny MATHEMATICSprzedmiot wspólny MEDICINAL AND AROMATIC PLANTSprzedmiot wspólny MEDICINAL AND AROMATIC PLANTSprzedmiot wspólny NATURAL ANTIOXIDANTS IN HORTICULTURAL CROPSprzedmiot wspólny NATURAL ANTIOXIDANTS IN HORTICULTURAL CROPSprzedmiot wspólny NON-AGRICULTURAL SOURCES OF BIOMASSprzedmiot wspólny NON-AGRICULTURAL SOURCES OF BIOMASSprzedmiot wspólny PLANT TISSUE CULTURESprzedmiot wspólny PLANT TISSUE CULTURESprzedmiot wspólny POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY OF FRUITS AND VEGETABLESprzedmiot wspólny POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY OF FRUITS AND VEGETABLESprzedmiot wspólny PROCESSING TECHNOLOGIES OF HERBAL PLANTSprzedmiot wspólny PROCESSING TECHNOLOGIES OF HERBAL PLANTSprzedmiot wspólny QUALITY ASSESSMENT OF SELECTED HORTICULTURAL CROPSprzedmiot wspólny QUALITY ASSESSMENT OF SELECTED HORTICULTURAL CROPSprzedmiot wspólny REMOTE SENSING IN SPATIAL AND ENVIRONMENTAL SCIENCESprzedmiot wspólny REMOTE SENSING IN SPATIAL AND ENVIRONMENTAL SCIENCESprzedmiot wspólny WATER CHEMISTRYprzedmiot wspólny WATER CHEMISTRYprzedmiot wspólnySylabusy - wykaz przedmiotów niewchodzących w skład żadnego bloku obieralnego:PrzedmiotSpecjalnośćModułBlok/Grupa ob. BIOCHEMISTRYprzedmiot wspólny BIOCHEMISTRYprzedmiot wspólny ECOTOXICOLOGYprzedmiot wspólny ECOTOXICOLOGYprzedmiot wspólny EDIBLE FLOWERSprzedmiot wspólny EDIBLE FLOWERSprzedmiot wspólny FRUIT-GROWINGprzedmiot wspólny FRUIT-GROWINGprzedmiot wspólny MATHEMATICAL MODELINGprzedmiot wspólny MATHEMATICAL MODELINGprzedmiot wspólny MATHEMATICSprzedmiot wspólny MATHEMATICSprzedmiot wspólny MEDICINAL AND AROMATIC PLANTSprzedmiot wspólny MEDICINAL AND AROMATIC PLANTSprzedmiot wspólny NATURAL ANTIOXIDANTS IN HORTICULTURAL CROPSprzedmiot wspólny NATURAL ANTIOXIDANTS IN HORTICULTURAL CROPSprzedmiot wspólny NON-AGRICULTURAL SOURCES OF BIOMASSprzedmiot wspólny NON-AGRICULTURAL SOURCES OF BIOMASSprzedmiot wspólny PLANT TISSUE CULTURESprzedmiot wspólny PLANT TISSUE CULTURESprzedmiot wspólny POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY OF FRUITS AND VEGETABLESprzedmiot wspólny POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY OF FRUITS AND VEGETABLESprzedmiot wspólny PROCESSING TECHNOLOGIES OF HERBAL PLANTSprzedmiot wspólny PROCESSING TECHNOLOGIES OF HERBAL PLANTSprzedmiot wspólny QUALITY ASSESSMENT OF SELECTED HORTICULTURAL CROPSprzedmiot wspólny QUALITY ASSESSMENT OF SELECTED HORTICULTURAL CROPSprzedmiot wspólny REMOTE SENSING IN SPATIAL AND ENVIRONMENTAL SCIENCESprzedmiot wspólny REMOTE SENSING IN SPATIAL AND ENVIRONMENTAL SCIENCESprzedmiot wspólny WATER CHEMISTRYprzedmiot wspólny WATER CHEMISTRYprzedmiot wspólny