Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 41 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Bezpieczeństwo żywności | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,7 | 0,6 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 1,3 | 1,2 | 30 |
Handlowe urządzenia chłodnicze | egzamin | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,6 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 15 |
Infrastruktura transportu wodnego i lądowego | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 15 |
Klimatyzacja i wentylacja w transporcie | zaliczenie | 3,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,8 | 0,6 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,6 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 1,2 | 1,0 | 25 |
Praca przejściowa | zaliczenie | 4,0 | projekty | praktyczne | 4,0 | 2,4 | 60 |
Przechowalnictwo | zaliczenie | 3,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,5 | 1,2 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 1,5 | 1,2 | 30 |
Środki transportu żywności szybko psującej się | egzamin | 4,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 15 |
projekty | praktyczne | 2,0 | 0,6 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 15 |