Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Mikrobiologia stosowana (N1)
Plany studiów w roku akademickim 2012/2013 - semestr 3:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Język angielski | egzamin | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 30 |
Moduły/Przedmioty kształcenia podstawowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Biochemia | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 20 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 4 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Mikrobiologia weterynaryjna | egzamin | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 0,5 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,5 | 10 | |||
Mikrobiologia żywności | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 20 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 20 | |||
Parazytologia | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 0,5 | 20 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,5 | 20 | |||
Toksykologia ogólna | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 10 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 30 |