Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Towaroznawstwo (N1)
Efekty kształcenia:
KOD | Kompetencje społeczne |
---|---|
TOW_1A_K01 | Ma świadomość poziomu swojej wiedzy i umiejętności oraz postępuje zgodnie z zasadami etyki. |
TOW_1A_K02 | Wykazuje gotowość do pracy zespołowej i ponoszenia konsekwencji za wspólnie realizowane zadania. |
TOW_1A_K03 | Ma świadomość ważności i rozumie pozatechniczne aspekty i skutki działalności inżynierskiej w tym jej wpływu na środowisko i związanej z tym odpowiedzialności za podejmowane decyzje. |
TOW_1A_K04 | Umie przyjąć postawę lidera. Ma świadomość znaczenia zawodowej i etycznej odpowiedzialności za podejmowane działania w zakresie szeroko rozumianego towaroznawstwa i usług. |
TOW_1A_K05 | Jest świadomy wartości zdobytej wiedzy. |
TOW_1A_K06 | Jest przygotowany do bycia aktywnym w życiu społecznym i zawodowym. |
TOW_1A_K07 | Umie uczestniczyć w przygotowaniu projektów społecznych uwzględniając aspekty prawne i ekonomiczne |
TOW_1A_K08 | Ma świadomość dalszego kształcenia i wyznacza kierunki własnego rozwoju. |