Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Towaroznawstwo (S1)
specjalność: towaroznawstwo żywności

Plany studiów w roku akademickim 2012/2013 - semestr 7:

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Blok obieralny 19wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów
Praca dyplomowa (inżynierska)zaliczenie15,0praca dyplomowapraktyczne15,00,00
Seminarium dyplomowezaliczenie2,0seminariaaudytoryjne2,02,030
Towaroznawstwo produktów ubocznychzaliczenie3,0laboratoriapraktyczne2,01,030
wykładyaudytoryjne1,01,015
Towaroznawstwo rybzaliczenie3,0wykładyaudytoryjne1,01,015
laboratoriapraktyczne2,01,030
Towaroznawstwo surowców roślinnychzaliczenie3,0laboratoriapraktyczne2,01,030
wykładyaudytoryjne1,01,015

Blok obieralny 19 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Alergenyzaliczenie4,0laboratoriapraktyczne2,02,0267
wykładyaudytoryjne2,01,0267
2 Żywność ekologicznazaliczenie4,0laboratoriapraktyczne2,02,0267
wykładyaudytoryjne2,01,0267