Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Towaroznawstwo (S2)
specjalność: menadżer hotelarstwa i gastronomii
Plany studiów w roku akademickim 2012/2013 - semestr 3:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 2 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Ochrona własności intelektualnej, bezpieczeństwo i higiena pracy | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 13 |
Przygotowanie pracy dyplomowej | zaliczenie | 20,0 | praca dyplomowa | praktyczne | 20,0 | 0,0 | 0 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 5 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Działalność hotelarska i gastronomiczna | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 14 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 25 | |||
Gospodarka wodno-ściekowa w obiektach hotelarskich i gastronomicznych. | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 11 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | |||
Seminarium dyplomowe | zaliczenie | 1,0 | seminaria | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 26 |