Bioetyka | przedmiot wspólny | | 4 / 1 |
Język angielski | przedmiot wspólny | | 5 / 1 |
Język niemiecki | przedmiot wspólny | | 5 / 2 |
Komunikacja i korespondencja handlowa | przedmiot wspólny | | 4 / 2 |
Komunikacja społeczna | przedmiot wspólny | | 4 / 3 |
Ochrona własności intelektualnej, bezpieczeństwa i higieny pracy | przedmiot wspólny | | |
Przygotowanie pracy magisterskiej | przedmiot wspólny | | |
Seminarium dyplomowe | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie bhp | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie biblioteczne | przedmiot wspólny | | |
Techniki negocjacji | przedmiot wspólny | | 4 / 4 |
Praktyka produkcyjno - organizacyjna (4 tygodnie) | przedmiot wspólny | | |
Enzymologia | przedmiot wspólny | | |
Informatyka stosowana | przedmiot wspólny | | |
Statystyka stosowana | przedmiot wspólny | | |
Mikrobiologia przetwórstwa żywności | przedmiot wspólny | | |
Projektowanie i eksploatacja linii technologicznych. | przedmiot wspólny | | |
Tworzenie i rozwój formy indywidualnej przedsiębiorczości | przedmiot wspólny | | |
Wybrane działy w biotechnologii żywności (blok) | przedmiot wspólny | | |
Alergie pokarmowe | przedmiot wspólny | | 1 / 1 |
Alergie pokarmowe | przedmiot wspólny | | 2 / 1 |
Analityka żywności | przedmiot wspólny | | 1 / 2 |
Analityka żywności | przedmiot wspólny | | 2 / 2 |
Biochemiczne i fizjologiczne podstawy zdrowia | żywienie człowieka | | |
Bioinżynieria w przetwórstwie ryb i owoców morza | technologia rybna | | 1 / 1 |
Bioinżynieria w przetwórstwie ryb i owoców morza | technologia rybna | | 2 / 1 |
Biologiczne podstawy jakości mięsa | przedmiot wspólny | | 1 / 3 |
Biologiczne podstawy jakości mięsa | przedmiot wspólny | | 2 / 3 |
Biologiczne przetwarzanie odpadów w przetwórstwie ryb i owoców morza | technologia rybna | | 2 / 2 |
Biologiczne przetwarzanie odpadów w przetwórstwie ryb i owoców morza | technologia rybna | | 1 / 2 |
Biologiczne zasoby wód | technologia rybna | | |
Certyfikacja w produkcji rybackiej | technologia rybna | | |
Charakterystyka i przetwarzanie zwierzyny łownej | przedmiot wspólny | | 2 / 4 |
Charakterystyka i przetwarzanie zwierzyny łownej | przedmiot wspólny | | 1 / 4 |
Fizjologia człowieka | przedmiot wspólny | | 1 / 5 |
Fizjologia człowieka | przedmiot wspólny | | 2 / 5 |
Gospodarka odpadami w zakładzie przetwórstwa rybnego | technologia rybna | | |
Higiena w przemyśle spożywczym | technologia i biotechnologia żywności | | |
Higiena w przemyśle spożywczym | żywienie człowieka | | |
Higiena w przemyśle spożywczym | technologia rybna | | |
Higieniczno-toksykologiczna ocena opakowań | przedmiot wspólny | | 2 / 6 |
Higieniczno-toksykologiczna ocena opakowań | przedmiot wspólny | | 1 / 6 |
Identyfikacja surowców i żywności pochodzenia wodnego | technologia rybna | | |
Inżynieria genetyczna | technologia rybna | | 2 / 3 |
Inżynieria genetyczna | technologia rybna | | 1 / 3 |
Izolaty, koncentraty i biopreparaty spożywcze ryb | przedmiot wspólny | | 2 / 7 |
Izolaty, koncentraty i biopreparaty spożywcze ryb | przedmiot wspólny | | 1 / 7 |
Kultura żywienia w różnych regionach świata | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 1 |
Kultura żywienia w różnych regionach świata | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 2 / 1 |
Kultura żywienia w różnych regionach świata | technologia i biotechnologia żywności | | 1 / 1 |
Kultura żywienia w różnych regionach świata | żywienie człowieka | | 1 / 1 |
Kultura żywienia w różnych regionach świata | żywienie człowieka | | 2 / 1 |
Kultura żywienia w różnych regionach świata | technologia i biotechnologia żywności | | 2 / 1 |
Mikrobiologia przemysłowa | przedmiot wspólny | | 2 / 8 |
Mikrobiologia przemysłowa | przedmiot wspólny | | 1 / 8 |
Mody i systemy żywieniowe w świetle fizjologii | przedmiot wspólny | | 2 / 9 |
Mody i systemy żywieniowe w świetle fizjologii | przedmiot wspólny | | 1 / 9 |
Ogólne towaroznawstwo żywności | przedmiot wspólny | | 1 / 10 |
Ogólne towaroznawstwo żywności | przedmiot wspólny | | 2 / 10 |
Opakowania i systemy pakujące | przedmiot wspólny | | 1 / 11 |
Opakowania i systemy pakujące | przedmiot wspólny | | 2 / 11 |
Otrzymywanie preparatów pochodzenia mikrobiologicznego | przedmiot wspólny | | 1 / 12 |
Otrzymywanie preparatów pochodzenia mikrobiologicznego | przedmiot wspólny | | 2 / 12 |
Patofizjologia w żywieniu człowieka | żywienie człowieka | | |
Patogeny w żywności | przedmiot wspólny | | 1 / 13 |
Patogeny w żywności | przedmiot wspólny | | 2 / 13 |
Postępy w inżynierii przemysłu spożywczego | przedmiot wspólny | | 2 / 14 |
Postępy w inżynierii przemysłu spożywczego | przedmiot wspólny | | 1 / 14 |
Postępy w mechanizacji przetwórstwa spożywczego | przedmiot wspólny | | 1 / 15 |
Postępy w mechanizacji przetwórstwa spożywczego | przedmiot wspólny | | 2 / 15 |
Prawo żywnościowe | przedmiot wspólny | | 2 / 16 |
Prawo żywnościowe | przedmiot wspólny | | 1 / 16 |
Produkcja surowców do wytwarzania żywności funkcjonalnej | technologia rybna | | 2 / 4 |
Produkcja surowców do wytwarzania żywności funkcjonalnej | technologia rybna | | 1 / 4 |
Produkcja surowców rybackich - akwakultura | technologia rybna | | |
Przetwórstwo skorupiaków i mięczaków | technologia rybna | | |
Standardy mikrobiologiczne w analizie i ocenie jakości żywności | przedmiot wspólny | | 1 / 17 |
Standardy mikrobiologiczne w analizie i ocenie jakości żywności | przedmiot wspólny | | 2 / 17 |
Surowce pomocnicze i dodatki do żywności | technologia i biotechnologia żywności | | |
Surowce pomocnicze i dodatki do żywności | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | |
Surowce pomocnicze i dodatki do żywności | żywienie człowieka | | |
Systematyka ryb | technologia rybna | | |
Szkodniki w przemyśle spożywczym | przedmiot wspólny | | 2 / 18 |
Szkodniki w przemyśle spożywczym | przedmiot wspólny | | 1 / 18 |
Technologia i organizacja usług gastronomicznych | przedmiot wspólny | | 1 / 19 |
Technologia i organizacja usług gastronomicznych | przedmiot wspólny | | 2 / 19 |
Technologia pasz i koncentratów paszowych | przedmiot wspólny | | 2 / 20 |
Technologia pasz i koncentratów paszowych | przedmiot wspólny | | 1 / 20 |
Technologia produkcji żywności regionalnej i ekologicznej | żywienie człowieka | | |
Technologia produkcji żywności regionalnej i ekologicznej | technologia i biotechnologia żywności | | |
Technologia produkcji żywności regionalnej i ekologicznej | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | |
Technologia produktów cukierniczych | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 2 |
Technologia produktów cukierniczych | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 2 / 2 |
Technologia produktów cukierniczych | technologia i biotechnologia żywności | | 1 / 2 |
Technologia produktów cukierniczych | technologia i biotechnologia żywności | | 2 / 2 |
Technologia produktów cukierniczych | żywienie człowieka | | 1 / 2 |
Technologia produktów cukierniczych | żywienie człowieka | | 2 / 2 |
Transport chłodniczy | przedmiot wspólny | | 1 / 21 |
Transport chłodniczy | przedmiot wspólny | | 2 / 21 |
Wybrane działy w technologii produktów rybnych | technologia rybna | | |
Wybrane działy w analizie i ocenie jakości żywności | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | |
Wybrane działy w chłodnictwie i przechowalnictwie żywności | przedmiot wspólny | | 1 / 22 |
Wybrane działy w chłodnictwie i przechowalnictwie żywności | przedmiot wspólny | | 2 / 22 |
Wybrane działy w dietetyce | żywienie człowieka | | |
Wybrane działy w technologii piekarstwa i ciastkarstwa | przedmiot wspólny | | 1 / 23 |
Wybrane działy w technologii piekarstwa i ciastkarstwa | przedmiot wspólny | | 2 / 23 |
Wybrane działy w technologii produktów roślinnych | technologia i biotechnologia żywności | | |
Wybrane działy w technologii żywności | żywienie człowieka | | |
Wybrane działy w technologii żywności | technologia rybna | | |
Wybrane działy w technologii żywności pochodzenia zwierzęcego (blok) | technologia i biotechnologia żywności | | |
Wybrane działy z reologii | technologia i biotechnologia żywności | | 2 / 3 |
Wybrane działy z reologii | żywienie człowieka | | 1 / 3 |
Wybrane działy z reologii | żywienie człowieka | | 2 / 3 |
Wybrane działy z reologii | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 3 |
Wybrane działy z reologii | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 2 / 3 |
Wybrane działy z reologii | technologia i biotechnologia żywności | | 1 / 3 |
Wybrane działy z technologii mleczarskiej | przedmiot wspólny | | 1 / 24 |
Wybrane działy z technologii mleczarskiej | przedmiot wspólny | | 2 / 24 |
Wybrane działy z technologii żywności | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | |
Wybrane działy z toksykologii | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | |
Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 4 |
Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 2 / 4 |
Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym | żywienie człowieka | | 1 / 4 |
Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym | żywienie człowieka | | 2 / 4 |
Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym | technologia i biotechnologia żywności | | 2 / 4 |
Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym | technologia i biotechnologia żywności | | 1 / 4 |
Zarządzanie jakością żywności | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | |
Zarządzanie jakością żywności | technologia i biotechnologia żywności | | |
Zarządzanie jakością żywności | żywienie człowieka | | |
Zarządzanie jakością żywności | technologia rybna | | |
Zasady żywienia i dietetyki | technologia i biotechnologia żywności | | |
Zasady żywienia i dietetyki | technologia rybna | | |
Zasady żywienia i dietetyki | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | |
Żywienie różnych grup ludności | przedmiot wspólny | | 1 / 25 |
Żywienie różnych grup ludności | przedmiot wspólny | | 2 / 25 |
Żywienie w różnych stanach fizjologicznych | przedmiot wspólny | | 2 / 26 |
Żywienie w różnych stanach fizjologicznych | przedmiot wspólny | | 1 / 26 |
Żywieniowa promocja zdrowia | technologia rybna | | |
Żywieniowa promocja zdrowia | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | |
Żywieniowa promocja zdrowia | technologia i biotechnologia żywności | | |
Żywność i żywienie w dobie globalizacji | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 5 |
Żywność i żywienie w dobie globalizacji | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 2 / 5 |
Żywność i żywienie w dobie globalizacji | żywienie człowieka | | 2 / 5 |
Żywność i żywienie w dobie globalizacji | technologia i biotechnologia żywności | | 1 / 5 |
Żywność i żywienie w dobie globalizacji | technologia i biotechnologia żywności | | 2 / 5 |
Żywność i żywienie w dobie globalizacji | żywienie człowieka | | 1 / 5 |