Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Towaroznawstwo (N1)
specjalność: usługi turystyczne
Plany studiów w roku akademickim 2013/2014 - semestr 6:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 1 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Wychowanie fizyczne | zaliczenie | 1,0 | ćwiczenia audytoryjne | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 18 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Produkt w strategii przedsiębiorstwa | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 18 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 8 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 9 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 13 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Podstawy krajoznawstwa | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 9 |
Towaroznawstwo napojów alkoholowych i bezalkoholowych | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 16 | |||
Turystyka a towaroznawstwo produktów rybnych | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 9 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 |