Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Hotelarstwo | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 35 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 |
Hotelarstwo i gastronomia komunikacyjna | egzamin | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 26 |
Mikrobiologiczne zagrożenia zdrowotne żywności w hotelarstwie | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 14 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 25 |
Organizacja i technika pracy w hotelarstwie | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 11 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Seminarium dyplomowe | zaliczenie | 1,0 | seminaria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 13 |
Towaroznawstwo napojów | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 11 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Towaroznawstwo używek | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 14 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,5 | 25 |
Towaroznawstwo środków czystości | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 11 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Zarządzanie produktem w hotelarstwie | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 14 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 25 |