Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Rybactwo (N1)
specjalność: Biotechnologia rybacka i akwakultura
Plany studiów w roku akademickim 2014/2015 - semestr 7:
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Gospodarka odpadami w obiektach akwakultury | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 18 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | |||
Paszoznawstwo oraz żywienie ryb i skorupiaków | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 27 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | |||
Podstawy akwarystyki | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 27 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 27 | |||
Podstawy ekonomiki i zarządzania przedsiębiorstwem akwakultury | zaliczenie | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 18 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | |||
Podstawy zabezpieczenia surowców rybackich | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 18 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | |||
Wylęgarnictwo oraz produkcja materiału zarybieniowego | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 27 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 |