Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Rybactwo (S2)Wydział Wydział Biotechnologii i Hodowli ZwierzątWydział Budownictwa i ArchitekturyWydział EkonomicznyWydział ElektrycznyWydział InformatykiWydział Inżynierii Mechanicznej i MechatronikiWydział Kształtowania Środowiska i RolnictwaWydział Nauk o Żywności i RybactwaWydział Techniki Morskiej i TransportuWydział Technologii i Inżynierii ChemicznejKierunek Mikrobiologia stosowana (S2)Mikrobiologia stosowana z uz (S2)Rybactwo (S2)Technologia żywności i żywienie człowieka (S2)Technologia żywności i żywienie człowieka z uz (S2)pozostałe kierunki i dyscyplinySpecjalność AkwakulturaEksploatacja biologicznych zasobów wódOchrona środowiska wodnegoEfekty kształcenia WiedzaUmiejętnościKompetencje społecznePlany studiów Plan semestru 1.Plan semestru 2.Plan semestru 3.Zestawienie zbiorcze planów semestralnychSylabusy Wykaz przedmiotówWażnePrzeglądanie planów studiów wymaga wybrania specjalnościPlany studiów w roku akademickim 2014/2015 - wykaz specjalności: Akwakultura Eksploatacja biologicznych zasobów wód Ochrona środowiska wodnego