Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 1 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 2 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 3 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Integrowana produkcja owoców | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,3 | 8 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,3 | 8 |
Integrowana produkcja warzyw | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,3 | 8 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,3 | 8 |
Ocena jakości po zbiorze i przechowywaniu produktów ogrodniczych | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,6 | 18 |
Seminarium dyplomowe | zaliczenie | 1,0 | seminaria | audytoryjne | 1,0 | 0,2 | 6 |
Wybrane zagadnienia z sadownictwa | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,5 | 0,1 | 3 |
wykłady | audytoryjne | 1,5 | 0,5 | 15 |
Wybrane zagadnienia z warzywnictwa i zielarstwa | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 0,7 | 0,2 | 7 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,3 | 0,3 | 9 |