Grupa | Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin | Semestr |
---|
4 | Surowce pomocnicze i dodatki do żywności | egzamin | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 12 | 2 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 6 | 2 |
6 | Technologia produktów cukierniczych | egzamin | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 12 | 2 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 6 | 2 |
1 | Biologiczne podstawy jakości mięsa | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 6 | 3 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 12 | 3 |
2 | Charakterystyka i przetwarzanie zwierzyny łownej | egzamin | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 12 | 3 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 6 | 3 |
3 | Izolaty, koncentraty i biopreparaty spożywcze ryb | egzamin | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 12 | 3 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 6 | 3 |
5 | Technologia i organizacja usług gastronomicznych | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 6 | 3 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 12 | 3 |
7 | Wybrane działy w technologii piekarstwa i ciastkarstwa | egzamin | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 12 | 3 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 6 | 3 |