Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Rybactwo
Plany studiów w roku akademickim 2017/2018 - semestr 2:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Egzamin końcowy - ustny komisyjny | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 5,0 | 0,0 | 1 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Akwakultura | zaliczenie | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 2,0 | 15 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 15 | |||
Bałtyckie rybołówstwo przybrzeżne | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 2,0 | 10 |
Rybactwo śródlądowe | zaliczenie | 3,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,5 | 1,0 | 10 |
wykłady | audytoryjne | 1,5 | 1,0 | 10 | |||
Technika połowu | egzamin | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 2,0 | 2,0 | 15 |