Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienia (N3)
Efekty kształcenia:
KOD | Umiejętności |
---|---|
TZ 3A_3-_U01 | Posiada umiejętność krytycznej oceny tekstów i wyników badań naukowych, pozwalającej na formułowanie nowych koncepcji. |
TZ 3A_3-_U02 | Posiada umiejętność samodzielnego posługiwania się nowoczesnymi technikami i narzędziami badawczymi. |
TZ 3A_3-_U03 | Posiada umiejętność pracy w zespole badawczym. |
TZ 3A_3-_U04 | Posiada umiejętność wykorzystania nabytej wiedzy w zakresie technologii żywności i żywienia zarówno do celów naukowych jak i praktycznych. |
TZ 3A_3-_U05 | Posiada umiejętność przekazywania wiedzy naukowej (wykładania, referowania) na poziomie popularnym i podstawowym akademickim. |