Sylabus przedmiotu Szkolenie w zakresie praw i obowiązków studenta:
Informacje podstawowe
Kierunek studiów |
Technologia żywności i żywienie człowieka |
Forma studiów |
studia stacjonarne |
Poziom |
pierwszego stopnia |
Tytuł zawodowy absolwenta |
inżynier |
Obszary studiów |
nauki rolnicze, leśne i weterynaryjne, studia inżynierskie |
Profil |
ogólnoakademicki |
Moduł |
— |
Przedmiot |
Szkolenie w zakresie praw i obowiązków studenta |
Specjalność |
przedmiot wspólny |
Jednostka prowadząca |
Katedra Technologii Mięsa |
Nauczyciel odpowiedzialny |
Małgorzata Sobczak <Malgorzata.Sobczak@zut.edu.pl> |
Inni nauczyciele |
|
ECTS (planowane) |
0,0 |
ECTS (formy) |
0,0 |
Forma zaliczenia |
zaliczenie |
Język |
polski |
Blok obieralny |
— |
Grupa obieralna |
— |
Formy dydaktyczne
Forma dydaktyczna | KOD | Semestr | Godziny | ECTS | Waga | Zaliczenie |
---|
wykłady | W | 1 | 3 | 0,0 | 1,00 | zaliczenie |
Wymagania wstępne
dla tego przedmiotu nie są określone wymagania wstępneCele przedmiotu
dla tego przedmiotu nie są określone cele przedmiotuTreści programowe z podziałem na formy zajęć
KOD | Treść programowa | Godziny |
---|
wykłady |
---|
T-W-1 | Prawa i obowiązki studenta w świetle regulaminu studiów wyższych w ZUT w Szczecinie. | 3 |
| 3 |
---|
Obciążenie pracą studenta - formy aktywności
KOD | Forma aktywności | Godziny |
---|
wykłady |
---|
A-W-1 | udział w wykładach | 3 |
| 3 |
---|
Metody nauczania / narzędzia dydaktyczne
dla tego przedmiotu nie są określone metody nauczania ani narzędzia dydaktyczneSposoby oceny
dla tego przedmiotu nie są określone sposoby oceny