Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 10 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Anatomia i fizjologia organizmów wodnych użytecznych w technologii | zaliczenie | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,5 | 15 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 15 |
Podstawy żywienia człowieka | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 4,0 | 1,0 | 30 |
Produkcja surowców pochodzenia wodnego | egzamin | 6,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 |
Technologia gastronomiczna | zaliczenie | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 45 |
Zamykanie obiegów wodnych w zakładach przemysłu spożywczego | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |