Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt - Biotechnologia (N2)
specjalność: Bioinżynieria produkcji żywności
Plany studiów w roku akademickim 2018/2019 - semestr 3:
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Biotechnologia w produkcji pasz | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 1,3 | 0,3 | 5 |
wykłady | audytoryjne | 1,7 | 0,3 | 8 | |||
Inżynieria enzymowa | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,3 | 5 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,3 | 5 | |||
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,3 | 8 | |||
Konsekwencje genetycznej modyfikacji czynności organizmu | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,4 | 13 |
Praca dyplomowa | zaliczenie | 20,0 | praca dyplomowa | praktyczne | 20,0 | 10,0 | 0 |
Systemy zarządzania jakością w biotechnologii | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 0,5 | 0,3 | 5 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,5 | 0,3 | 5 |