Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Ichtiologia i akwakultura (S1)Wydział Szkoła DoktorskaWydział Biotechnologii i Hodowli ZwierzątWydział Budownictwa i ArchitekturyWydział EkonomicznyWydział ElektrycznyWydział InformatykiWydział Inżynierii Mechanicznej i MechatronikiWydział Kształtowania Środowiska i RolnictwaWydział Nauk o Żywności i RybactwaWydział Techniki Morskiej i TransportuWydział Technologii i Inżynierii ChemicznejKierunek Ichtiologia i akwakultura (S1)Mikrobiologia stosowana (S1)Technologia żywności i żywienie człowieka (S1)Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności (S1)pozostałe kierunki i dyscyplinySpecjalność Biotechnologia rybacka i akwakulturaEksploatacja rybackich zasobów środowiska wodnegoEfekty uczenia się WiedzaUmiejętnościKompetencje społecznePlany studiów Plan semestru 1.Plan semestru 2.Plan semestru 3.Plan semestru 4.Plan semestru 5.Plan semestru 6.Plan semestru 7.Zestawienie zbiorcze planów semestralnychSylabusy Wykaz przedmiotówWażnePrzeglądanie planów studiów wymaga wybrania specjalnościPlany studiów w roku akademickim 2019/2020 - wykaz specjalności: Biotechnologia rybacka i akwakultura Eksploatacja rybackich zasobów środowiska wodnego