Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Chemia wina | zaliczenie | 3,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 2,0 | 1,3 | 12 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,5 | 6 |
Mechanizacja prac w winnicy | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,7 | 6 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 6 |
Nawadnianie winnic, sadów i jagodników | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 0,5 | 0,2 | 3 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,8 | 5 |
wykłady | audytoryjne | 1,5 | 1,2 | 19 |
Podstawy produkcji ogrodniczej 1 | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,8 | 6 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,8 | 12 |
Przetwórstwo owoców | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,7 | 9 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,8 | 9 |
Szkółkarstwo winorośli i innych roślin ogrodniczych | zaliczenie | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,3 | 6 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,5 | 20 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,8 | 10 |
Żywienie roślin | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,5 | 1,2 | 15 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,5 | 1,0 | 6 |