Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Ichtiologia i akwakultura (S1)Wydział Administracja Centralna UczelniSzkoła DoktorskaWydział ArchitekturyWydział Biotechnologii i Hodowli ZwierzątWydział Budownictwa i Inżynierii ŚrodowiskaWydział EkonomicznyWydział ElektrycznyWydział InformatykiWydział Inżynierii Mechanicznej i MechatronikiWydział Kształtowania Środowiska i RolnictwaWydział Nauk o Żywności i RybactwaWydział Techniki Morskiej i TransportuWydział Technologii i Inżynierii ChemicznejKierunek Ichtiologia i akwakultura (S1)Mikrobiologia stosowana (S1)Technologia żywności i żywienie człowieka (S1)pozostałe kierunki i dyscyplinySpecjalność Biotechnologia rybacka i akwakulturaEksploatacja rybackich zasobów środowiska wodnegoEfekty uczenia się WiedzaUmiejętnościKompetencje społecznePlany studiów Plan semestru 1.Plan semestru 2.Plan semestru 3.Plan semestru 4.Plan semestru 5.Plan semestru 6.Plan semestru 7.Zestawienie zbiorcze planów semestralnychSylabusy Wykaz przedmiotówWażnePrzeglądanie planów studiów wymaga wybrania specjalnościPlany studiów w roku akademickim 2020/2021 - wykaz specjalności: Biotechnologia rybacka i akwakultura Eksploatacja rybackich zasobów środowiska wodnego