Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 8 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 9 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Biotechnologia żywności | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Hydrobiologia organizmów wodnych użytecznych w technologii | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 30 |
Hydrochemia | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Podstawy technologii mięsa i surowców drobiowych | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 30 |
Podstawy technologii żywności pochodzenia roślinnego | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 45 |