Bezpieczeństwo i higiena pracy | przedmiot wspólny | | |
Ekonomia | przedmiot wspólny | | |
Estetyka | przedmiot wspólny | | 3 / 2 |
Filozofia | przedmiot wspólny | | 1 / 1 |
Historia sztuki | przedmiot wspólny | | 3 / 1 |
Język angielski | przedmiot wspólny | | 2 / 1 |
Język niemiecki | przedmiot wspólny | | 2 / 2 |
Ochrona własności intelektualnej | przedmiot wspólny | | |
Podstawy prawa | przedmiot wspólny | | |
Podstawy zarządzania | przedmiot wspólny | | |
Socjologia | przedmiot wspólny | | 1 / 2 |
Technologia informacyjna | przedmiot wspólny | | |
Wychowanie fizyczne | przedmiot wspólny | | |
Biochemia | przedmiot wspólny | | |
Botanika 1 | przedmiot wspólny | | |
Chemia | przedmiot wspólny | | |
Fizyka | przedmiot wspólny | | |
Grafika inżynierska | przedmiot wspólny | | |
Matematyka | przedmiot wspólny | | |
Statystyka matematyczna | przedmiot wspólny | | |
Ampelografia | przedmiot wspólny | | |
Analiza instrumentalna i sensoryczna win | przedmiot wspólny | | |
Biotechnologia roślin ogrodniczych | przedmiot wspólny | | 14 / 2 |
Botanika 2 | przedmiot wspólny | | |
Chemia spożywcza | przedmiot wspólny | | 6 / 1 |
Chemia wina | przedmiot wspólny | | |
Diagnostyka chorób fizjologicznych roślin | przedmiot wspólny | | 15 / 1 |
Dodatki chemiczne w przemyśle spożywczym | przedmiot wspólny | | 6 / 2 |
Drzewa i krzewy ozdobne w gospodarstwie agroturystycznym | przedmiot wspólny | | 7 / 2 |
Enoturystyka | przedmiot wspólny | | |
Entomologia stosowana | przedmiot wspólny | | |
Fitopatologia | przedmiot wspólny | | |
Fizjologia roślin | przedmiot wspólny | | |
Funkcje muraw i technologie ich zakładania | przedmiot wspólny | | 10 / 2 |
Genetyka | przedmiot wspólny | | |
Geologia i gleboznawstwo | przedmiot wspólny | | |
Historia i regiony produkcji wina | przedmiot wspólny | | |
Hodowla roślin | przedmiot wspólny | | |
Hortiterapia | przedmiot wspólny | | 19 / 1 |
Integrowana i ekologiczna uprawa winorośli i innych roślin ogrodniczych | przedmiot wspólny | | |
Inżynieria bioreaktorowa w przemyśle winiarskim | przedmiot wspólny | | 5 / 2 |
Mechanizacja prac w winnicy | przedmiot wspólny | | |
Metaboliczne strategie przetrwania roślin | przedmiot wspólny | | 9 / 2 |
Meteorologia i klimatologia | przedmiot wspólny | | |
Metody zagospodarowania wód opadowych | przedmiot wspólny | | 11 / 2 |
Mikrobiologia | przedmiot wspólny | | |
Mikrobiologia wina i technologie fermentacyjne | przedmiot wspólny | | |
Monitoring i diagnostyka szkodników i patogenów winorośli | przedmiot wspólny | | 12 / 1 |
Monitorowanie zagrożeń i wycena szkód w uprawach ogrodniczych | przedmiot wspólny | | 18 / 2 |
Nawadnianie winnic, sadów i jagodników | przedmiot wspólny | | |
Obrót i dystrybucja produktów winiarskich | przedmiot wspólny | | |
Obszary wiejskie i ich walory turystyczne | przedmiot wspólny | | 7 / 1 |
Osłony w uprawach ogrodniczych | przedmiot wspólny | | |
Owoce i warzywa egzotyczne | przedmiot wspólny | | 16 / 1 |
Owoce leśne i rośliny przyprawowe | przedmiot wspólny | | 16 / 2 |
Podstawy ekologii | przedmiot wspólny | | |
Podstawy odporności roślin na szkodniki i patogeny | przedmiot wspólny | | 20 / 1 |
Podstawy produkcji ogrodniczej 1 | przedmiot wspólny | | |
Podstawy produkcji ogrodniczej 2 | przedmiot wspólny | | |
Podstawy produkcji roślinnej | przedmiot wspólny | | |
Projektowanie upraw ogrodniczych | przedmiot wspólny | | |
Projektowanie winnic i winiarni | przedmiot wspólny | | |
Przechowywanie surowców i przetworów owocowych | przedmiot wspólny | | |
Przetwórstwo owoców | przedmiot wspólny | | |
Przygotowanie pracy inżynierskiej i do egzaminu dyplomowego | przedmiot wspólny | | |
Rasy drożdży w winiarstwie, pozyskiwanie i wykorzystanie | przedmiot wspólny | | 5 / 1 |
Rozmnażanie roślin w kulturach in vitro | przedmiot wspólny | | 14 / 1 |
Roślinne metabolity wtórne | przedmiot wspólny | | 9 / 1 |
Rośliny ozdobne do dekoracji wnętrz | przedmiot wspólny | | 8 / 2 |
Rośliny ozdobne w otoczeniu winnicy | przedmiot wspólny | | 8 / 1 |
Rośliny ozdobne w życiu człowieka | przedmiot wspólny | | 19 / 2 |
Seminarium inżynierskie | przedmiot wspólny | | |
Sommelierstwo 1 | przedmiot wspólny | | |
Sommelierstwo 2 | przedmiot wspólny | | |
Szkodniki i patogeny kwarantannowe | przedmiot wspólny | | 20 / 2 |
Szkodniki i patogeny w magazynach i przechowalniach owoców | przedmiot wspólny | | 12 / 2 |
Szkółkarstwo winorośli i innych roślin ogrodniczych | przedmiot wspólny | | |
Technologia produkcji wina 1 | przedmiot wspólny | | |
Technologia produkcji wina 2 | przedmiot wspólny | | |
Topoklimat i mikroklimat | przedmiot wspólny | | 4 / 2 |
Uprawa grzybów jadalnych | przedmiot wspólny | | 13 / 1 |
Uprawa innych gatunków sadowniczych wykorzystywanych w przemyśle fermentacyjnym 1 | przedmiot wspólny | | |
Uprawa innych gatunków sadowniczych wykorzystywanych w przemyśle fermentacyjnym 2 | przedmiot wspólny | | |
Uprawa winorośli 1 | przedmiot wspólny | | |
Uprawa winorośli 2 | przedmiot wspólny | | |
Wina ziołowe i specjalne | przedmiot wspólny | | |
Winnice i sady jako element stabilizacji i ochrony gruntów przed erozją | przedmiot wspólny | | 10 / 1 |
Wybrane zagadnienia z ogrodnictwa | przedmiot wspólny | | 17 / 1 |
Wycena gruntów i nieruchomości | przedmiot wspólny | | 18 / 1 |
Wykorzystanie regulatorów wzrostu w uprawie roślin ogrodniczych | przedmiot wspólny | | 15 / 2 |
Właściwości dietetyczne i lecznicze owoców, warzyw i ziół | przedmiot wspólny | | 13 / 2 |
Zmiany klimatu i ich konsekwencje | przedmiot wspólny | | 4 / 1 |
Zrównoważone gospodarowanie wodą | przedmiot wspólny | | 11 / 1 |
Światowy rynek produktów ogrodniczych | przedmiot wspólny | | 17 / 2 |
Żywienie roślin | przedmiot wspólny | | |
Jak wykorzystać czas studiów na wzmocnienie swojej pozycji na rynku pracy | przedmiot wspólny | | |
Podstawy informacji naukowej | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie - Bezpieczeństwo i higiena pracy | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie biblioteczne | przedmiot wspólny | | |
Praktyka zawodowa | przedmiot wspólny | | |