Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (S1)Wydział Administracja Centralna UczelniSzkoła DoktorskaWydział ArchitekturyWydział Biotechnologii i Hodowli ZwierzątWydział Budownictwa i Inżynierii ŚrodowiskaWydział EkonomicznyWydział ElektrycznyWydział InformatykiWydział Inżynierii Mechanicznej i MechatronikiWydział Kształtowania Środowiska i RolnictwaWydział Nauk o Żywności i RybactwaWydział Techniki Morskiej i TransportuWydział Technologii i Inżynierii ChemicznejKierunek Aquaculture and Fisheries (S1)Ichtiologia i akwakultura (S1)Mikrobiologia (S1)Technologia żywności i żywienie człowieka (S1)pozostałe kierunki i dyscyplinySpecjalność technologia i żywienietechnologia żywności pochodzenia wodnegożywienie człowieka i dietetykaEfekty uczenia się WiedzaUmiejętnościKompetencje społecznePlany studiów Plan semestru 1.Plan semestru 2.Plan semestru 3.Plan semestru 4.Plan semestru 5.Plan semestru 6.Plan semestru 7.Zestawienie zbiorcze planów semestralnychSylabusy Wykaz przedmiotówWażnePrzeglądanie planów studiów wymaga wybrania specjalnościPlany studiów w roku akademickim 2022/2023 - wykaz specjalności: technologia i żywienie technologia żywności pochodzenia wodnego żywienie człowieka i dietetyka