Administracja Centralna Uczelni - Wymiana międzynarodowa (S2)
Plany studiów w roku akademickim 2024/2025 - zestawienie zbiorcze planów semestralnych:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
| Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin | Semestr |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| ANALYSIS OF LOCAL FISH MARKETS IN SELECTED COUNTRIES OF THE WORLD | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 | 1 |
| AQUACULTURE | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
| AQUARIUM SCIENCE | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
| AQUATIC ECOTOXICOLOGY | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
| BIOCHEMISTRY | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 | 1 | |||
| BIOPROCESS AND MEMBRAN TECHNOLOGY | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
| BIOTECHNOLOGY IN MEAT PRODUCTION | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
| warsztaty | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
| CHEMICAL MONITORING OF FOOD AND ENVIRONMENT | egzamin | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 | 1 |
| CONSERVATION GENETICS | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
| CONSERVATION OF AQUATIC ANIMALS IN POLAND AND IN THE WORLD | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
| DAIRY TECHNOLOGY | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
| EMBRYOPHYSIOLOGY AND COMPARATIVE ANATOMY OF FISHES | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
| ENZYMES IN FOOD PROCESSING | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 | 1 | |||
| FISH BIOLOGY | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
| FISH DISEASE AND DIAGNOSTIC | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
| FISH TECHNOLOGY | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
| FISHERIES MANAGEMENT AND NEW FISH CATCHING TECHNIQUES | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
| FISHES IN AQUACULTURE AND RECREATIONAL FISHING IN THE WORLD | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
| FOOD ADDITIVES AND AUXILIARY SUBSTANCES | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 | 1 | |||
| FOOD MICROBIOLOGY | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
| FOOD REFRIGERATION AND STORAGE | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,2 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,3 | 30 | 1 | |||
| GENERAL MICROBIOLOGY | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
| GENETICS AND FISH SELECTION | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 | 1 | |||
| HATCHING PRACTISES AND STOCKING MATERIAL PRODUCTION | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
| HYDROCHEMISTRY | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 | 1 | |||
| HYGIENE AND TOXICOLOGY OF FOOD | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
| HYGIENE IN FOOD INDUSTRY AND INTEGRATED PEST CONTROL | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
| INSTRUMETAL ANALYSIS IN TOXICOLOGICAL STUDIES | zaliczenie | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 4,0 | 3,0 | 45 | 1 |
| INTRODUCTION TO CHEMICAL ANALYSIS | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
| INTRODUCTION TO HUMAN PHYSIOLOGY AND NUTRITION | egzamin | 6,0 | laboratoria | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 | 1 | |||
| MEAT TECHNOLOGY | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
| PLANT TECHNOLOGY | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
| PROCESSING OF BY-PRODUCTS | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 | 1 | |||
| SEMINAR THESIS | zaliczenie | 30,0 | laboratoria | praktyczne | 15,0 | 0,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 15,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
| STARCH PRODUCTS TECHNOLOGY | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,2 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,2 | 30 | 1 | |||
| STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCES | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 | 1 | |||
| TECHNIQUES OF MOLECULAR BIOLOGY | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
| TECHNOLOGY OF BAKERY AND CONFECTIONERY PRODUCTS | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 | 1 | |||
| TECHNOLOGY OF SNACK AND CONVENIENCE FOOD BASED ON FISH AND SEAFOOD | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 3,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 | 1 | |||
| TOXICOLOGICAL METHODS OF THE ENVIRONMENT QUALITY CONTROL | egzamin | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 | 1 |
| WASTE MANAGEMENT IN AQUACULTURE | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |