Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Aquaculture and Fisheries (S1)
Sylabus przedmiotu Research project in fisheries:
Informacje podstawowe
Kierunek studiów | Aquaculture and Fisheries | ||
---|---|---|---|
Forma studiów | studia stacjonarne | Poziom | pierwszego stopnia |
Tytuł zawodowy absolwenta | inżynier | ||
Obszary studiów | charakterystyki PRK, kompetencje inżynierskie PRK | ||
Profil | ogólnoakademicki | ||
Moduł | — | ||
Przedmiot | Research project in fisheries | ||
Specjalność | przedmiot wspólny | ||
Jednostka prowadząca | Katedra Technologii Mięsa | ||
Nauczyciel odpowiedzialny | Remigiusz Panicz <rpanicz@zut.edu.pl> | ||
Inni nauczyciele | |||
ECTS (planowane) | 15,0 | ECTS (formy) | 15,0 |
Forma zaliczenia | zaliczenie | Język | angielski |
Blok obieralny | 12 | Grupa obieralna | 2 |
Formy dydaktyczne
Wymagania wstępne
KOD | Wymaganie wstępne |
---|---|
W-1 | Passing subjects from semester I-VI |
Cele przedmiotu
KOD | Cel modułu/przedmiotu |
---|---|
C-1 | Education of a graduate with basic knowledge and skills in the field of aquaculture and fisheries, which one can apply to solve engineering tasks. |
C-2 | Preparing a graduate who has the ability to use professional literature, collect, process and provide written and oral information. |
Treści programowe z podziałem na formy zajęć
KOD | Treść programowa | Godziny |
---|---|---|
praca dyplomowa | ||
T-PD-1 | Presentation of recommendations regarding the layout of the content of engineering diploma theses. | 0 |
T-PD-2 | Gathering and analyzing by the student the literature containing the current state of knowledge about the subject of the work. | 0 |
T-PD-3 | Formulating the basic point of the diploma thesis by the student and indicating the issues that should be solved in diploma thesis. | 0 |
T-PD-4 | Depending on the specificity of the work, the student performs a measurement / design or computational part of the work. | 0 |
T-PD-5 | The student's analysis of the results of the work received. Student's final conclusions. | 0 |
T-PD-6 | The student's performance of the graphic design of the diploma thesis, a summary of the tables and other annexes to the diploma thesis. | 0 |
T-PD-7 | Editing the engineering thesis by the student. | 0 |
T-PD-8 | Preparation for the diploma exam. | 0 |
0 |
Obciążenie pracą studenta - formy aktywności
KOD | Forma aktywności | Godziny |
---|---|---|
praca dyplomowa | ||
A-PD-1 | Collecting and analyzing literature that is the subject of diploma thesis. | 60 |
A-PD-2 | Performing measurements / design or calculations. | 150 |
A-PD-3 | Carrying out the analysis of the received work results. | 90 |
A-PD-4 | Editing the diploma thesis. | 100 |
A-PD-5 | Consultation of work results with the supervisor | 30 |
A-PD-6 | Preparation for the diploma exam. | 20 |
450 |
Metody nauczania / narzędzia dydaktyczne
KOD | Metoda nauczania / narzędzie dydaktyczne |
---|---|
M-1 | Student's independent work |
M-2 | Consultations with the thesis supervisor |
Sposoby oceny
KOD | Sposób oceny |
---|---|
S-1 | Ocena podsumowująca: Credit based on two positive reviews |
Zamierzone efekty uczenia się - wiedza
Zamierzone efekty uczenia się | Odniesienie do efektów kształcenia dla kierunku studiów | Odniesienie do efektów zdefiniowanych dla obszaru kształcenia | Odniesienie do efektów uczenia się prowadzących do uzyskania tytułu zawodowego inżyniera | Cel przedmiotu | Treści programowe | Metody nauczania | Sposób oceny |
---|---|---|---|---|---|---|---|
AQF_1A_D01_W01 Student is able to explain key operations and processes in the field of process engineering | AQF_1A_W06, AQF_1A_W08, AQF_1A_W03, AQF_1A_W04 | — | — | C-1, C-2 | T-PD-7, T-PD-1, T-PD-3, T-PD-8, T-PD-6, T-PD-2, T-PD-4, T-PD-5 | M-1, M-2 | S-1 |
Zamierzone efekty uczenia się - umiejętności
Zamierzone efekty uczenia się | Odniesienie do efektów kształcenia dla kierunku studiów | Odniesienie do efektów zdefiniowanych dla obszaru kształcenia | Odniesienie do efektów uczenia się prowadzących do uzyskania tytułu zawodowego inżyniera | Cel przedmiotu | Treści programowe | Metody nauczania | Sposób oceny |
---|---|---|---|---|---|---|---|
AQF_1A_D01_U01 Student can acquire and critically evaluate information from literature, databases and other sources. | AQF_1A_U01, AQF_1A_U02, AQF_1A_U03, AQF_1A_U05, AQF_1A_U07, AQF_1A_U26 | — | — | C-1, C-2 | T-PD-7, T-PD-1, T-PD-3, T-PD-8, T-PD-6, T-PD-2, T-PD-4, T-PD-5 | M-1, M-2 | S-1 |
AQF_1A_D01_U02 The student can verify the concepts of engineering solutions. | AQF_1A_U14, AQF_1A_U16, AQF_1A_U20, AQF_1A_U24 | — | — | C-1, C-2 | T-PD-7, T-PD-1, T-PD-3, T-PD-8, T-PD-6, T-PD-2, T-PD-4, T-PD-5 | M-1, M-2 | S-1 |
Zamierzone efekty uczenia się - inne kompetencje społeczne i personalne
Zamierzone efekty uczenia się | Odniesienie do efektów kształcenia dla kierunku studiów | Odniesienie do efektów zdefiniowanych dla obszaru kształcenia | Odniesienie do efektów uczenia się prowadzących do uzyskania tytułu zawodowego inżyniera | Cel przedmiotu | Treści programowe | Metody nauczania | Sposób oceny |
---|---|---|---|---|---|---|---|
AQF_1A_D01_K01 Student understands the need for continuous education and professional development | AQF_1A_K02, AQF_1A_K04, AQF_1A_K05, AQF_1A_K06, AQF_1A_K01 | — | — | C-1, C-2 | T-PD-7, T-PD-1, T-PD-3, T-PD-8, T-PD-6, T-PD-2, T-PD-4, T-PD-5 | M-1, M-2 | S-1 |
Kryterium oceny - wiedza
Efekt uczenia się | Ocena | Kryterium oceny |
---|---|---|
AQF_1A_D01_W01 Student is able to explain key operations and processes in the field of process engineering | 2,0 | |
3,0 | Student is able to explain key operations and processes in the field of aquaculture and fisheries specializations at a basic level. | |
3,5 | ||
4,0 | ||
4,5 | ||
5,0 |
Kryterium oceny - umiejętności
Efekt uczenia się | Ocena | Kryterium oceny |
---|---|---|
AQF_1A_D01_U01 Student can acquire and critically evaluate information from literature, databases and other sources. | 2,0 | |
3,0 | Student can acquire information from the literature at a basic level. | |
3,5 | ||
4,0 | ||
4,5 | ||
5,0 | ||
AQF_1A_D01_U02 The student can verify the concepts of engineering solutions. | 2,0 | |
3,0 | Student is able to verify the concepts of engineering solutions in the field of aquaculture and fisheries specializations at the basic level. | |
3,5 | ||
4,0 | ||
4,5 | ||
5,0 |
Kryterium oceny - inne kompetencje społeczne i personalne
Efekt uczenia się | Ocena | Kryterium oceny |
---|---|---|
AQF_1A_D01_K01 Student understands the need for continuous education and professional development | 2,0 | |
3,0 | Student understands the need for continuous vocational education and training in a basic level. | |
3,5 | ||
4,0 | ||
4,5 | ||
5,0 |
Literatura podstawowa
- Domański P., English: Science and technology, WNT, Warszawa, 1996, ISBN 83-204-1968-9