Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Aquaculture and Fisheries (S1)
Plany studiów w roku akademickim 2024/2025 - semestr 3:
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
| Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
| Basics of genetics | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 | |||
| Fisheries management | egzamin | 6,0 | projekty | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 | |||
| Fisheries resources | egzamin | 6,0 | projekty | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | |||
| Toxicology in aquaculture and fisheries | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 | |||