Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Ichtiologia i akwakultura (S1)
Efekty uczenia się:
KOD | Kompetencje społeczne |
---|---|
IA_1A_K01 | Jest gotów do krytycznej oceny posiadanej wiedzy i do koniecznośći dalszego i ciągłego kształcania się i samodoskonalenia (studia drugiego i trzeciego stopnia, studia podyplomowe, kursy). |
IA_1A_K02 | Jest gotów przestrzegania zasad etyki zawodowej i poszanowania różnorodności poglądów i kultur. |
IA_1A_K03 | Jest gotów do podporządkowania się zasadom pracy w zespole i ponoszenia odpowiedzialności za wspólnie realizowane zadanie. |
IA_1A_K04 | Jest gotów do odpowiedzialnego wykonywania zadań zawodowych w zakresie szeroko rozumianego rybactwa i gospodarki wodnej. |
IA_1A_K05 | Jest gotów do działania w sposób przedsiębiorczy oraz inicjowania działań na rzecz interesu publicznego. |
IA_1A_K06 | Jest gotów do popularyzacji nabytej wiedzy. |