Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (S1)
specjalność: technologia i żywienie

Plany studiów w roku akademickim 2024/2025 - semestr 7:

Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Przygotowanie pracy dyplomowejzaliczenie15,0praca dyplomowapraktyczne15,00,50
Seminarium dyplomowezaliczenie2,0seminariaaudytoryjne2,00,615

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Kalkulacja produkcji i rachunkowość w przemyśle spożywczymzaliczenie3,0ćwiczenia audytoryjneaudytoryjne3,01,330
Technologia produktów ubocznychegzamin5,0laboratoriapraktyczne2,01,230
wykładyaudytoryjne3,01,330
Technologiczne projektowanie zakładów przemysłu spożywczegoegzamin5,0wykładyaudytoryjne2,51,430
ćwiczenia audytoryjneaudytoryjne2,51,230

Przedmioty jednorazowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Szkolenie - Biuro Karierzaliczenie0,0wykładyaudytoryjne0,00,02