| Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
|---|
| Blok obieralny 13 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
| Dietetyka | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,4 | 35 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,9 | 45 |
| Fizjologia człowieka | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,2 | 30 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,9 | 45 |
| Organizacja i funkcjonowanie małych firm | zaliczenie | 3,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 3,0 | 1,2 | 30 |
| Podstawy technologicznego projektowania zakładów przemysłu spożywczego | egzamin | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 15 |
| wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,7 | 15 |
| Podstawy technologii gastronomicznej | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,4 | 35 |
| wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,8 | 20 |
| Podstawy technologii roślinnej | egzamin | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,2 | 30 |
| wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,7 | 15 |