Wydział Ekonomiczny - Turystyka i rekreacja (N1)
Plany studiów w roku akademickim 2013/2014 - semestr 4:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 13 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Seminarium I | zaliczenie | 1,0 | seminaria | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 9 |
Praktyki zawodowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba tygodni |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Praktyka zawodowa | zaliczenie | 6,0 | praktyki | praktyczne | 6,0 | 2,0 | 4 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 2 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Krajoznawstwo | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 6 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,7 | 12 | |||
Podstawy gastronomii | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 9 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,7 | 9 | |||
Podstawy statystyki i demografii | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 9 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,7 | 9 | |||
Rynek usług turystycznych i rekreacyjnych | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,7 | 9 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 12 | |||
Turystyka różnych grup społecznych i wiekowych | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 9 |
konwersatoria | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 9 | |||
Turystyka zagraniczna | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 18 |
Przedmioty jednorazowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Podstawy informacji naukowej | zaliczenie | 0,0 | wykłady | audytoryjne | 0,0 | 0,0 | 2 |