Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 8 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 9 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Analiza instrumentalna i sensoryczna win | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 0,6 | 0,2 | 9 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,8 | 9 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,4 | 0,2 | 3 |
Enoturystyka | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,8 | 0,6 | 6 |
wykłady | audytoryjne | 1,2 | 0,8 | 12 |
Projektowanie upraw ogrodniczych | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,7 | 12 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,8 | 6 |
Projektowanie winnic i winiarni | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,5 | 18 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,3 | 6 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 2,0 | 1,3 | 12 |
Sommelierstwo 1 | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 0,5 | 0,4 | 3 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,3 | 0,1 | 3 |
laboratoria | praktyczne | 0,2 | 0,1 | 3 |
Technologia produkcji wina 2 | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 0,8 | 0,5 | 3 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,7 | 0,5 | 6 |
laboratoria | praktyczne | 0,5 | 0,3 | 6 |
Wina ziołowe i specjalne | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,5 | 1,2 | 18 |
laboratoria | praktyczne | 0,5 | 0,3 | 6 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,8 | 12 |