Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienia (S3)
Plany studiów w roku akademickim 2018/2019 - semestr 3:
Przygotowanie do egzaminu z języka obcego nowożytnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 2 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Przygotowanie do wykonywania zawodu nauczyciela akademickiego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 4 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Techniki mowy i emisja głosu | zaliczenie | 1,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,5 | 0,5 | 4 |
wykłady | audytoryjne | 0,5 | 0,5 | 4 |
Przygotowanie do wykonywania zawodu nauczyciela akademickiego - praktyka zawodowa
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Praktyka zawodowa | zaliczenie | 0,5 | praktyki | audytoryjne | 0,5 | 0,0 | 20 |
Przygotowanie do pracy o charakterze badawczym lub badawczo rozwojowym
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Grzyby w biotechnologii | zaliczenie | 1,0 | konwersatoria | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 15 |
Seminarium prowadzone przez kierownika SD | zaliczenie | 1,0 | konwersatoria | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 10 |