Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienia (S3)
Plany studiów w roku akademickim 2018/2019 - semestr 6:
Przygotowanie do wykonywania zawodu nauczyciela akademickiego - praktyka zawodowa
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Praktyka zawodowa | zaliczenie | 0,5 | praktyki | audytoryjne | 0,5 | 0,0 | 30 |
Przygotowanie do pracy o charakterze badawczym lub badawczo rozwojowym
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Seminaria z opiekunem naukowym/promotorem | zaliczenie | 0,0 | konwersatoria | audytoryjne | 0,0 | 0,0 | 20 |
Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego | egzamin | 3,0 | konwersatoria | audytoryjne | 3,0 | 1,4 | 20 |