Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 4 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 16 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 19 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Akwakultura śródlądowa | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 26 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 26 |
Ekologiczne aspekty w produkcji żywności | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 13 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 13 |
Genetyka i selekcja ryb | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 26 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 26 |
Nutrigenomika | egzamin | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 26 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,5 | 26 |
Parazytologia | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,0 | 13 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 13 |
Technologia gastronomiczna | zaliczenie | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 35 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 |