Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 9 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Dietetyka | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 33 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 3,0 | 45 |
Fizjologia człowieka | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 33 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 45 |
Technologia gastronomiczna | zaliczenie | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 26 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 26 |
Technologia roślinna | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 26 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 26 |
Towaroznawstwo żywności (blok) | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 26 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 39 |