Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Towaroznawstwo (N1)
specjalność: towaroznawstwo żywności
Plany studiów w roku akademickim 2012/2013 - semestr 8:
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 16 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Podstawy zarządzania i marketingu | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 16 | |||
Towaroznawstwo produktów ubocznych | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 18 |