Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Towaroznawstwo (S1)
specjalność: usługi turystyczne
Plany studiów w roku akademickim 2012/2013 - semestr 5:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 1 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Wychowanie fizyczne | zaliczenie | 1,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 30 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 4 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 12 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 13 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 18 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Aparatura i inżynieria w usługach turystycznych | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | |||
Geografia turystyczna | egzamin | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 26 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 13 | |||
Organizacja turystyki w strefie brzegowej Bałtyku | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Turystyka a towaroznawstwo produktów mięsnych i drobiowych | egzamin | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 26 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 13 | |||
Turystyka a towaroznawstwo przetworów mlecznych | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |