Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 4 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 12 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 13 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 18 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Aparatura i inżynieria w usługach turystycznych | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Geografia turystyczna | egzamin | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 13 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 26 |
Organizacja turystyki w strefie brzegowej Bałtyku | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Turystyka a towaroznawstwo produktów mięsnych i drobiowych | egzamin | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 13 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 26 |
Turystyka a towaroznawstwo przetworów mlecznych | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |