Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 5 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Ekonomia menadżerska | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Seminarium dyplomowe | zaliczenie | 1,0 | seminaria | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Statystyczne sterowanie procesem produkcyjnym | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Towaroznawstwo napojów | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 10 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 20 |
Towaroznawstwo produktów zwierzęcych | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 |
Towaroznawstwo tłuszczów jadalnych | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 10 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 20 |
Towaroznawstwo wyrobów cukierniczych | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 10 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 20 |
Towaroznawstwo żywności specjalnego przeznaczenia i funkcjonalnej | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Zarządzanie produktem | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |