Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin | Semestr |
---|
Blok obieralny 3 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 4 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 5 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Analiza statystyczna wyników badań | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,0 | 13 | 3 |
Analiza żywności | egzamin | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 | 1 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 1 |
Ekonomia menadżerska | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 2 |
Seminarium dyplomowe | zaliczenie | 3,0 | seminaria | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 1 |
seminaria | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 2 |
seminaria | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 3 |
Statystyczne sterowanie procesem produkcyjnym | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 2 |
Systemy zarządzania jakością w przemyśle żywnościowym | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 | 1 |
Towaroznawstwo napojów | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 10 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 20 | 2 |
Towaroznawstwo produktów roślinnych | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 | 1 |
Towaroznawstwo produktów zwierzęcych | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 | 2 |
Towaroznawstwo surowców pomocniczych i dodatków | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 1 |
Towaroznawstwo tłuszczów jadalnych | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 10 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 20 | 2 |
Towaroznawstwo używek | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 10 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 20 | 1 |
Towaroznawstwo wyrobów cukierniczych | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 10 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 20 | 2 |
Towaroznawstwo żywności specjalnego przeznaczenia i funkcjonalnej | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 2 |
Zarządzanie produktem | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 2 |
Żywienie różnych grup ludności | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 1 |