Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Towaroznawstwo (S2)Wydział Wydział Biotechnologii i Hodowli ZwierzątWydział Budownictwa i ArchitekturyWydział EkonomicznyWydział ElektrycznyWydział InformatykiWydział Inżynierii Mechanicznej i MechatronikiWydział Kształtowania Środowiska i RolnictwaWydział Nauk o Żywności i RybactwaWydział Techniki Morskiej i TransportuWydział Technologii i Inżynierii ChemicznejKierunek Rybactwo (S2)Technologia żywności i żywienie człowieka (S2)Towaroznawstwo (S2)pozostałe kierunki i dyscyplinySpecjalność menadżer hotelarstwa i gastronomiitowaroznawstwo żywnościusługi turystyczneEfekty kształcenia WiedzaUmiejętnościKompetencje społecznePlany studiów Plan semestru 1.Plan semestru 2.Plan semestru 3.Zestawienie zbiorcze planów semestralnychSylabusy Wykaz przedmiotówWażnePrzeglądanie planów studiów wymaga wybrania specjalnościPlany studiów w roku akademickim 2012/2013 - wykaz specjalności: menadżer hotelarstwa i gastronomii towaroznawstwo żywności usługi turystyczne