Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Towaroznawstwo (N1)
specjalność: towaroznawstwo żywności

Plany studiów w roku akademickim 2013/2014 - semestr 7:

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Blok obieralny 6wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów
Blok obieralny 7wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów
Blok obieralny 9wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów
Blok obieralny 15wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów
Blok obieralny 17wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów
Blok obieralny 19wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów
Praca dyplomowa (inżynierska)zaliczenie15,0praca dyplomowapraktyczne15,00,00
Seminarium dyplomowezaliczenie1,0seminariaaudytoryjne1,01,015

Blok obieralny 6 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Promocja w towaroznawstwieegzamin4,0wykładyaudytoryjne2,01,0167
laboratoriapraktyczne2,02,0167
2 Systemy informatyczne w towaroznawstwieegzamin4,0wykładyaudytoryjne2,01,0167
laboratoriapraktyczne2,02,0167

Blok obieralny 7 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Regionalne produkty z mięsaegzamin4,0laboratoriapraktyczne2,02,0167
wykładyaudytoryjne2,01,0167
2 Regionalne produkty z mlekaegzamin4,0wykładyaudytoryjne2,01,0167
laboratoriapraktyczne2,02,0167

Blok obieralny 9 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Usługi w hotelarstwieegzamin4,0wykładyaudytoryjne2,01,0167
laboratoriapraktyczne2,02,0167
2 Usługi w turystyceegzamin4,0wykładyaudytoryjne2,01,0167
laboratoriapraktyczne2,02,0167

Blok obieralny 15 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Ocena oddziaływania produktu na środowiskozaliczenie4,0wykładyaudytoryjne2,01,0167
laboratoriapraktyczne2,02,0167
2 Towaroznawstwo ścieków i odpadówzaliczenie4,0wykładyaudytoryjne2,01,0167
laboratoriapraktyczne2,02,0167

Blok obieralny 17 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Specyfika wód przejściowychzaliczenie4,0laboratoriapraktyczne2,02,0167
wykładyaudytoryjne2,01,0167
2 Uzdatnianie i jakość wody dla celów przemysłowych i komunalnychzaliczenie4,0wykładyaudytoryjne2,01,0167
laboratoriapraktyczne2,02,0167

Blok obieralny 19 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Alergenyzaliczenie4,0laboratoriapraktyczne2,02,0167
wykładyaudytoryjne2,01,0167
2 Żywność ekologicznazaliczenie4,0wykładyaudytoryjne2,01,0167
laboratoriapraktyczne2,02,0167