Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Mikrobiologia stosowana (N1)
Plany studiów w roku akademickim 2014/2015 - semestr 5:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Język angielski | egzamin | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 9 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 12 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Biochemia kliniczna | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 0,5 | 20 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,5 | 20 | |||
Fizjologia człowieka | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 20 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 20 | |||
Mikrobiologia lekarska | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 20 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 20 | |||
Mikrobiologia rolna | egzamin | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 0,5 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,5 | 10 |