Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Rybactwo (N1)
specjalność: Eksploatacja rybackich zasobów środowiska wodnego
Plany studiów w roku akademickim 2014/2015 - semestr 3:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 1 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Moduły/Przedmioty kształcenia podstawowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Biochemia | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 18 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | |||
Ekologia | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 27 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | |||
Genetyka | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 18 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | |||
Mikrobiologia | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,5 | 18 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 0,5 | 18 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Podstawy nurkowania swobodnego | egzamin | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 18 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 |